Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pianka kawowa

Wizyta u kosmetyczki , prosze o porady

Polecane posty

Gość pianka kawowa

Cześć! Mam 18 lat. Chcę sobie wyregulowac kształt brwi i może poprawic kolor henną.. oczywiscie w salonie kosmetycznym. Mam grube i wyraźne bujne brwi które optycznie zmniejszaja mi oko , sprawiaja ze oczy sa smutne i wygladaja na zmeczone , W związku z tym że nigdy nie byłam u kosmetyczki ,mam kilka pytań: - Czym sie kierować przy wyborze dobrego salonu? - Czy kosmetyczka dobierze odcien brwi i kształt do mojej twarzy ,typu urody itd... - jak sie przygotowac na taki zabieg ? - Czy mozliwe jest ze kosmetyczka opisze/pokaże mi efekt zabiegy przed zabiegiem , t.zn. czy poinformuje mnie o rezultacie jak to bedzie itd... -Czego moge sie spodziewac na takiej wizycie Wiem ze chodzenie do kosmetyczki to normalna sprawa i niemal wszystkie dziewczyny i nie tylko , chodzą do salonu pięknosci.. Ale jak juz wspomnialam wyzej ,ja nigdy jeszcze nie byłam a w dodatku jestem nieśmiałą osobą więc proszę o wyrozumiałość. Dziekuje.

Gość kjhj
ja pierdziele, ty do kosmetyczki idziesz czy na egzamin na prawko? rozumiem gdybys huj wie jakie zabiegi chciala robic. ale idziesz na regulacje brwi a jakis wywiad szykujesZ? idz do pierwszego lepszego, zrobi ci i po problemie. moze jeszcze wizualizacje komputerowa ma ci zrobic jak bedziesz wygladala po tej regulacji? zal.

Gość dfgd67
wątpię, żeby smutne i zmęczone spojrzenie było "winą" kształtu brwi. raczej kształt i sposób osadzenia oczu, więc nie spodziewaj sie rewolucji po wyrwaniu paru włosków. poproś o naturalny kształt- ja ciagle pamietam swoje brwi a la Greta Garbo po pierwszej wizycie u kosmetyczki. na fotach z LO wygladam jak swoja własna prababcia..