Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weustrennnnn

chce kupić drzwi wejściowe do mieszkania w bloku i ...

Polecane posty

Gość weustrennnnn

myślałem że kupię Gerde ale znajomy mi powiedział w pracy że on mial Gerde i złodziej mu sie włamał, zajelo mu to z 2 minuty więc po co sie wysylać i płacić kupe kasy czy nie lepiej jakies zwykłe za 600 zl ????????????????????????? złodziej jak sie będzie chciał włamać to sie włamie bez sensu drugi mi powiedział że podobno złodzieje rozpracowali Gerdę co myślicie ?

Gość Koczek
A to dziwne, bo z kolei moich rodziców, którzy mają Gerdę, złodziej tak długo się mozolił z drzwiami, że w końcu sąsiad zorientował się, że coś złego się dzieje. Gerda ma dobre zamki i blachy również - robią jedne z lepszych antywłamaniowych drzwi u nas.

Gość uurszulka
ja do mojego domu wstawiłam drzwi aluminiowe z http://www.tommar.pl takie drzwi stają się coraz popularniejsze, bo można do nich zamówić mnóstwo zabezpieczeń antykradzieżowych

Gość gość
A ja mam drzwi z firmy Astrum, też kiedyś ktoś próbował się włamać, ale oprócz porysowanego zamka moje mieszkanie nie ucierpiało :)

Gość gość
ja mam www.westo.pl i moge polecic, bo drzwi i wykonanie solidne :) poza tym maja naprawde duzy wybor, wiec jest w czym wybierac;)

Gość gość
:)to no niesamowicie madre co tu napisalas zachlsynelam sie twoja madrsoscia zyciowa tez bym tak chciala ale jestem glupia c**a 555 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
cóż, tez mam gerdę i dwie nieskuteczne próby włamania jakich doświadczyły moje drzwi w przeciągu swojego funkcjonowania okazały się bezskuteczne. Tylko zamki były do drobnego serwisu, bo tak się złodziej przy nich natrudził Tu oddałem www.abra.szczecin.pl wymienili zamki i nie sądze, by był jakikolwiek powód go strachu w przypadku drzwi od Gerdy.

Gość gośćula
ja tam mam średniej klasy drzwi i baaardzo terytorialnego psa ,polecam :P sąsiedzi też gumowe uszy i lorneta w oczach -nooo tego akurat nie polecam i nie życzę nikomu

Gość gośćula
a`propos wiecie że teraz nadają taki serial paradokumentalny pt "sekrety sąsiadów" nie wiem na czym i o której ,ale to paranoja kręcić film o wścibstwie.

Gość gość
gerda to nie tylko drzwi ale też kwestja montazu. wybrałem se CT , trzy firmy chciały mi montowac na pianke, tj. wyrwac stara rame włozyc nowa przykołkowac i wypełnic pianka. fachowiec złapał sie za glowe, powiedizął ze w razie włamania gerda nie poniosła by zadnej odpowiedzialnosci bo wstawione nie zgodnie ze sztuka. polecam wejsc na str. gerdy i tam wyszukac fachowcow w swoim miescie.

Wszystko zależy od tego: gdzie te drzwi wstawiacie. Ja montowałem u siebie gerdę w starych blokach z betonu. Chłopcy wspawali mi ościeżnicę w zbrojenie ściany nośnej i drzwi były nie do ruszenia. U mojego brata w cudownym, nowoczesnym TBS-ie kolega załamał się montując mu gerdę. Te "nowoczesne" ściany są tak gów_iane, że strach na nich obrazek zawiesić, a co dopiero porządnie drzwi osadzić. Dlatego należy dostosować drzwi do jakości całego budynku :(.

Gość gość
taaa wspawali tylko poco. tez mam stare lkowkowisko i płyta zelbeton ze zbrojeniem . wierci sie kołkuje i zalewa betonem i tyle. a spawac do czego ? zbrojenie do osieznicy ? chciałbym to zobaczyc.

Z ościeżnicy wystawały "wąsy", które oni przyspawali do znajdującego się obok zbrojenia.

Gość gość
ja polecam te www.muszynscy.pl - wg mnie sa naprawde dobre, mam i sobie chwalę.

Gość gość
Poszukaj czegoś w http://www.hanbud.com.pl/ Maja bardoz duzy wybor a przy okajzi kompetentna obsługę, która na bank coś CI doradzi.

Gość gość
Poszukaj czegoś w http://www.hanbud.com.pl/ Maja bardoz duzy wybor a przy okajzi kompetentna obsługę, która na bank coś CI doradzi.

Gość badaa

Mam sprawdzony sklep na os Centrum w Krakowie, chodzi mi o Safedoor, poza tym że sprzedają drzwi czy bramy do garażu to też je montują. W przeciwieństwie do innych firm mają profesjonalnych instalatorów po szkoleniach produktowych którzy wiedzą jak prawidłowo takie elementy osadzić.

Gość Wojciech

Ja korzystałem z usług tej firmy, drzwi mają bardzo solidne z izolacją termiczną i akustyczną, nigdzie tak solidnych nie znajdziecie, ja naprawdę długo szukałem dobrych i cieszę się, że znalazłem Gerde. Jesli juz wydawac pieniadze to warto raz a porządnie.