Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaet90

Bardzo proszę o radę:(

Polecane posty

Gość julkaet90

W skrócie. Poznałam faceta, mówił że 3 miesiące wcześniej rozstał się z dziewczyną ale że to już zamknięty rozdział. Podobno bardzo mu się spodobałam, po kilku randkach mówił że zakochał się we mnie. Ja na początku raczej chłodno go traktowałam, spotykałam się z nim ale nie spieszyło mi się żeby być z nim związku, on tego bardzo chciał. Jednak poczułam coś do niego i od kilku dni jesteśmy parą. Chcąc się upewnić czy rzeczywiście już ma gdzieś swoją była założyłam fikcyjne konto na portalu społecznościowym( miałam wcześniej obawy że może nadal coś do niej czuć), odnalazłam go a tam co? Dodane zdjecie z nią dzień przed tym jak zgodziłam się z nim być, do tego jakieś demoty typu '' kobietę docenia się po stracie'' czy ''miłość to dawanie szans''. To ona go zostawiła, znalazła sobie nowego. Mówi że już nic do niej nie czuje ale mi się wydaje że jestem tylko po to żeby o niej zapomniał ale jeśli będzie chciała do niego wrócić to wybierze ją. Nie wiem czy mam mu o tym powiedzieć bo zarzuci mi że go szpieguję. Może tak postępuje bo nie jest do końca pewien moich uczuć i jakby co to byłaby ex w zanadrzu... Eh próbuję go usprawiedliwiać

Gość ddffdffgfg
daj se spokoj, to jakis niedorozwoj

Gość julkaet90
powiedzcie mi po jaką cholerę on wstawia zdjęcie ze swoją ex skoro od kilku miesięcy nie są razem??