Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doska11111

kiedy owulacja???

Polecane posty

Gość doska11111

Czy któraś będzie w stanie mi odpowiedzieć? Wiem,że nie da się oznaczyć dnia samej owulacji,ale ja już nie ma pojęcia kiedy ona mogła być. Otóż okres dostałam 7 marca.10dc cyklu zaczął mi się ślu płodny,11 dc cyklu przytulanko.13-14dc bóle brzucha,czasami bardzo bolesne i śluz bardzo wodnisty.taki sluz trwał 4 dni.potem mniej wodnisty ale dalej rozciągliwy.dzisiaj 19 dc cyklu i przy podcieraniu nadal śluz rozciągliwy.cykle 28-30dniowe.

nie, żadna z nas nie będzie Ci w stanie odpowiedzieć. zadzwoń do wróża Macieja - on się zajmuje takimi pytaniami.

Gość doska11111
No właśnie dzwonilam do tego macieja.powiedział zebynapisać na kafe....ha i dodal ze będą tu takie wscibdskie baby z głupiemu tekstami..

Gość xenawarrior
Byl jak byl wlasnie sluz taki bardzo wodnisty.

Gość doska11111
Dzięki :)

Gość vvvviola
można wyznaczyć, że owulacja wystąpi w przeciągu 24 godzin testami owulacyjnymi, czy mikroskopem owu. osobiście korzystałam z afrodyty. Najlepiej jest sobie potwierdzać czymś własne interpretacje, bo przecież najzwyczajniej w świecie można się pomylić.

Gość anna

Dużo kobiet na forach polecało i zachwalało Ovu Control także dałam się skusić na coś takiego i nie żałuję. Super szybkie wygodne i nieskomplikowane badanie, można zrobić wszędzie, nie trzeba szukać specjalnie ustronnych warunków, łazienki, wc itp. Porządne powiększenie wyniku, elegancka konstrukcja szminki.

Gość Tośka

Ja do monitorowania jajeczkowania używam komputera cyklu myway i zawsze wiem kiedy wypada owulacja, komputer kupiłam na stronie naturalnaplodnosc.