Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuba470

Co napisać na fb.

Polecane posty

Gość kuba470

Witam, mam pewien dylemat. Poznałem ostatnio pewną dziewczynę. bardzo mi się podoba, jest na prawdę fajna. Chciałem jej wysłać zaproszenie na fb i po przyjeciu przez nię tego zaproszenia chciałbym coś napisać do niej, tylko nie mam pojęcia co, by nie było to głupie, jednoznaczne. Po prostu by pogadać. Jakies pomysły?

Gość ciemnosc juz jest
zaczep o coś związanego z tym, skąd ją znasz, w jakich okolicznościach wpadła Ci w oko? Zawsze można coś wykombinować na tym tle

Gość ciemnosc juz jest
no i w sumie istotny też jest wiek, bo wiadomo, że na inne tematy można zagadać w wieku szkolnym, na inne w studenckim, inne jeszcze w późniejszym(praca itd)

Gość wc wc wc wc
też chcę wiedzieć, up

Gość bigjetplane
byłem w identycznej sytuacji kolego i wysłałem jej taki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY tak to się zaczęło 4 stycznia. od tamtej pory wymieniliśmy ze sobą 5873 wiadomości na fb, przegadaliśmy liklanascie godzin w realu, chodzimy razem na siłownie, spotykamy się na uczelni... i szczerze powiedziawszy.. jestem bliski stwierdzenia że załuje ze się odezwałem. Dziewczyna niby ma chłopaka, ale cały czas wysyła mi sygnały świadczące o tym że jest mną zainteresowana. Tylko, że trwa już to 4 miesiące i powoli tracę nadzieję że coś z tego wyjdzie :((( Nie wykluczam tego że się ze mną tylko bawi. Także kolego bądź czujny i nie daj się zmanipulować. Dla mnie niestety jest już za późno...

Gość rtyrty
tylko nie pisz 'hej co slychac?' albo 'czesc, jak leci?' bo to jest masakra...

Gość trorororororororororor
haha ten filmik rzeczywiście dobry;p