Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana--ona

maminsynek-pomocy....

Polecane posty

Gość ou8yuuuuuuuuu
ja tak mam od 2 lat utrzymuje mnie syn ,i to moze potrwac jeszcze z 2 lata .mieszkamy za granica . i wiem ze gdyby zaszla taka potrzeba utrzymywal by mnie do smierci.malo tego mam mlodszego syna tez mieszka z nami..

Gość załamana--ona
tak mam córkę,i pomoc z opiece zaproponowała po 1 spotkaniu ze mna, co dla mnie było lekkim szokiem, choć z perspektywy czasu,to dobry ruch, zawsze ma z nami bliższy kontakt i do pracy tez nie musi sie wybrać

Gość wredniucha101
no więc jak ? jest to dziecko?

Gość wredniucha101
co to za związek? ty w Polsce on za granicą - poza tym to jego pieniądze i ma prawo dawać komu chce - woli dawać matce a nie na nie swoje dziecko i tu go w pełni popieram

Gość załamana--ona
zamieszkać mamy tam u niego, jak tylko skończy mi się umowa o pracę, i załatwie dokumenty zezwalające na wyjazd. I nic nie napisałam,ze ma wydawać pieniądze na mnie :). Najgorsze jest to,że wy teraz taką sytuacje popieracie,a gdyby to tyczyło sie was,to byłaby inna śpiewka

Gość poprostu jego Mama musi zaczac
szukac pracy, ale w Polsce latwo o nia nie jest, szczegolnie jak ktos nie ma doswiadczenia - moze sprobujcie jej pomoc w znalezieniu pracy np. przygotowanie cv, alerty z ogloszeniami itp.

Gość poprostu jego Mama musi zaczac
tak czy inaczej, to jest jego wybor czy i jak pomaga swojej Matce, ale tez Matka nie powinna go wyorzystywac tylko probowac sama stanac na nogi

Gość załamana--ona
hehe jego mama umie pisac cv, bo ma swojego lapka,konto na fb i badoo tez, a robic sie jej nie chce,bo woli pierdziec w fotel i dostawac kase od syna

Gość załamana--ona
próbuje juz 2 lata, jak nie czuje presji to jej nie znajdzie. i skonczcie z tym,ze to jego decyzja bo on chce to zmienic, tylko pewnie mu głupio, co mam robic dac mu spokoj czy mu jakos pomoc?

Gość wredniucha101
jakby chciał to zmienić to by zmienił - daję sobie głowę uciąć, ze jest młodszy od ciebie

Gość załamana--ona
hm tez racja, ma czas, jesli to sie nie zmieni, to do niego nie wyjade. nie chce naciskac, to musi wyjsc z jego strony. i nie jest młoszy.

Gość wredniucha101
to po ile macie lat? skoro jego matka ma 42 - to ile ma on?

Gość załamana--ona
ma 43, on 25

Gość załamana--ona
w tym roku 44, bo 19 jak rodziła

Gość wredniucha101
a ty?

Gość załamana--ona
24 , i jakie wnioski?

Gość wredniucha101
że kręcisz

Gość yaniemogi88
znalazłaś frajera i chcesz go doić na swojego nieślubnego bachora i w dupie cie drze, że kasa, którą daje matce nie poszła dla ciebie - szarp tatusia swojego bękarta - a jego matce należy się pomoc jak psu kość - skoro kobita nie ma pracy

Gość załamana--ona
że z czym kręce? bo nie napisałaś konkretów... Czasem sie zastanawiam, czy to forum odwiedzają czasem inteligentni ludzie,ale jak widać jest cieżko... Faktycznie mamie się należy, dawać na farby do włosów i solarium, to też tak robicie? dajecie pieniądze rodziecom na przejebanie?

Gość załamana--ona
a i na papierosy:)

Gość W zasadzie nie powinienes byc
Jesli ta kobieta nigdy nie pracowala to co sie dziwisz, ze 2 lata szuka pracy bez skutku? Gdzie przyjma babke po 40-tce, bez jakiegokolwiek doswiadczenia? Najwyzej do sprzatania moglaby isc (ale i to raczej po znajomosci). Na tak wczesnym etapie zwiazku ja bym sie nie mieszala do tego, ze syn ja utrzymuje. No ale u was chyba wszystko na opak, skoro juz mowicie o przeprowadzkach, mieszkaniach itp, a jednoczesnie tak malo o sobie wiecie...

Gość yaniemogi88
jasne, bo przecież tobie, nie jej powinien dać na włosy, solarium i fajki - no i oczywiście na mleko dla dziecka

Gość wredniucha101
a ile średnio miesięcznie jej daje? bo farba do włosów nie kosztuje dużo, karnet na solarium to też nie majątek ile idzie na te fajki?

Gość Autorkoooooooooooo
przystopuj i nie rządź nie swoją kasą :-O jak Ty w ogóle śmiesz mówić mu co ma robić ze swoja kasą? mój mąż też pomaga swoim rodzicom od lat i nigdy w życiu słowa o tym nie powiedziałam, wręcz jestem z niego dumna, ze jest takim wspaniałym facetem, który nie zostawia bliskich w potzrebie. My mamy za co żyć, ja też zarabiam i nigdy bym nie wścibiała nosa w pieniadze, które nie są moje :-O opanuj się, bo jesteś żenująca, powaznie

Gość Autorkoooooooooooo
i jeszcze, bo sie zastanawiam... dlaczego interesuje CIę to, co on robi ze swoją kasą, a nie interesuje cie to, jakim jest człowiekiem, znacie się parę miesięcy, chcesz do niego wyjechać, a nwet nie wiesz jakie ma wartości, jakie przekonania, jakie wady i zalety, jaki jest... ja tego nie rozumiem. On jako facet i człowiek Ciebie w ogóle obchodzi? czy obchodzi CIę jego kasa, zeby za nią spokojnie żyć? Moze sama sie zastanów najpierw czego Ty chcesz od niego

Gość wredniucha101
jak to czego? kasy!!!

Gość o Hela Twoje ciało mnie
trochę prawdy i autorka zaginęła :-D

Gość czy w kościele można
palić papierosa?

Gość Nigdy w życiu nie zaznałem tak
Nigdy w życiu nie zaznałem takich chwil jak palenie papierosa bez którego nie mogę wytrzymać ani 1 chwili

Gość załamana--ona
oczywiście,że bardzo interesuje mnie jego osobowość, bo nie myślałabym o wyjeździe, i nie rzucałabym tutaj wszystkiego. Nie róbcie ze mnie znieczulonej materialistki,która zabrania facetowi pomagać rodzinie. Jestem zdania,ze każdy powinien miec choć troche ambicji,i sumienia,zeby nie żerować na kimś!!! Jeśli on nie zarabia tam kokosów i nie ma na to aby przyjechać raz w mscu do pl,bo nie ma pieniedzy, to mama jako osoba zdrowa powinna go odciążyć,tym bardziej,że jemu zmieniły się priorytety. Codziennie rozmawiamy o wszystkim, wspieramy się na tyle ile możemy,ale lenistwo matki to jedynie kropla w morzu...niestety. Nie zainteresowałam sie nim poprzez wzgląd na kasę, nie wiem o co wam chodzi, ale jeśli nie ma się na swoje potrzeby, to też podzielalibyście moja strone.