Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada999999

nie rozumiem go.....

Polecane posty

Gość ada999999

nie zrozumiem faceta:( ma dziewczyne,a mnie podrywa jak go przy niej nie ma, pwiedzial ostatnio ze zepsułam mu wszystko, na pytanie co? odpowiedzil-całe zycie... po czym mnie pocalowal "( był wstawiony). potem powiedzial ze sie mnie boi i nzow pocalowal, nie rozumiem go.... bardzi mi sie podoba, ale.....czy wszyscy faceci sa tacy nei zrozumiali??? hm cyz to co powiedzil moglo znaczac ze cos do mnie czuje? na pytanie co mial na mysli nie odpowiedzial. help!

Gość 21:06
albo czuje albo zwyczajnie szuka zdrady

Gość ada999999
sama nie wiem co o tym myslec, normalnie zachowuje sie jak kolega, ale czasmi ma takie "odchyły". to nie pierwszy raz, ale raczej nie pakuje sie w to bo wiem ze on mi sie podoba a nie chce potem cierpiec. zastanawaim sie tylko czy on robi to dla zabawy czy moze "cos jest na rzeczy", nie wiem.. po pijaku powiedzial ze chce byc ze mna, a potem urwal kontakt, co za dziwak...

Gość powiedział,
Żechce być z toba, czyli złożył ci propozycję. jak nie zareagowałaś i nie powiedziałaś nic w podobnym tonie, zrozumiał to jako odrzucenie. jako odrzucony urwał kontakt. co tu jest do rozumienia?