Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co się na niczym nie zna

pieszczenie prostaty- podpowiedzi

Polecane posty

proszę o wypowiedź pań i panów- bardzo lubie masować i glaskać penisa swojego faceta- ostatnio -naprawde przypadkiem odkryłam ile przyjemności sprawia mu dociskanie nasady (miedzy odbytem a jego klejnotami) i masaż tego miejsca. on nigdy mi o tym nie powiedział ale jęczał ogromnie..wiem ze było mu o.k ale on zaraz kojarzy to z przepraszam ze sie tak wyraze -pedalstwem..i wstydzi sie o to tym rozmawiac

Gość sertetry
też to robie :D.tam jest bardzo czułe miejsce,faceci to kochaja iaz faktycznie boja sie przyznac.natomiast to co dzieje sie w waszej sypialni to wasza sprawa.nie musi nikt wiedziec jakie macie metody ::DD

Gość makintosh
rób swoje, nie pytaj, moje dziecko :P

czy to dokładnie jest gruczoł prostaty? dla was to moze oczywiste ale dla mnie to jak grom z jasnego nbieba ile mozna sprawić mu tam frajdy

Gość pijemlekozbutli
tak.mniej wiecej na jej wysokosci,nad skóra i miesniem znajduje sie gruczoł prostaty.to bardzo wrażliwe miejsce dla faceta :)

czemu tak malo o tym sie pisze- wiecznie tylko lody , same spusty - a tu szok że można i tak.

Można jeszcze odważniej... Nie będę tu opisywać. Poszukaj w google. Jak lubisz to filmy.

tak jasne- w necie można latwo oszukiwac żeby mieć większą oględalnośc- potrzebuje konkretnych info od normalnych ludzi

gdybyś zobaczyła reakcje swojego faceta na takie pieszczoty to nogi by ci sie ugieły-jak osobiscie nie wkładałam mu palców ale masowałam to miejsce i on odleciał. Sam jest przeciwny takim zabawom ale to nie miało żadnego znaczenia w tamtym momencie..

Gość Lambadaqqq
To spróbuj pojezdzic w tym miejscu jezykiem to zobaczysz czym jest krzyk faceta z rozkoszy:D

ale czy to jest przyjemniejsze niz sam stosunek? albo czy mozna z tym porównać doznania?

doznania z pieszczenia jezykiem samego penisa

Gość Lambadaqqq
A tak wogole to nie ma w tym nic dziwnego, w tym miejscu znajduje się prostata i to najwrazliwsza częsc ciała mezczyzny, o wiele bardziej niz zołądz. Pieszczenie okolicy miedzy jadrami i odbytem jest dla faceta bardzo przyjemne ale najintensywniejsze doznania bedzie miał jesli popiescisz prostate bezposrednio;) Mozna tak doprowadzic faceta do orgazmu bez dotykania penisa. Podobno taki orgazm jest całkowicie zwalajacy z nog ale moj facet i tak woli "normalny" seks. Na szczypte perwersji pozwalamy sobie od czasu do czasu:)

Gość Lambadaqqq
Nie do konca rozumiem twoje pytanie, jesli do mnie je skierowałas

lambada myślałam ze jestes mężczyzna i pytałam o twoje odczucia jako faceta. dzięki za wypowiedz

Gość LoL123123
nie powiedziałbym, że to jest przyjemniejsze niż tradycyjne masowanie penisa... Orgazm bez dotykania penisa? O tym też pierwszy raz słyszę...

Gość llllllllllOlllllllllll
Jak mu opadnie to go tam pomasuj to zaraz mu stanie. Nie jest to bezposrednio prostata ale posrednio ja pobudzasz.

Gość wyjaśnienie
cyt.: Lambadaqqq To spróbuj pojeździć w tym miejscu językiem to zobaczysz czym jest krzyk faceta z rozkoszy DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jeszcze raz powtarzam, do prostaty nie można dotrzeć językiem, gdyż leży poniżej pęcherza moczowego, no chyba, że rozkroisz mu brzuch. Pośrednio, przez ścianę odbytnicy, można dotrzeć palcem lub penisem lub dildem.

Gość iinkaa
zależy jaki język....

Gość dany14
Mam 14 lat, na seks jeszcze za wczesnie, ale z checia wzielabym penisa do reki pomasowala. Czy to w moim wieku dozwolone. Nie chodzi mi o seks.

Gość gość
takie tematy powinny być zakodowane deprawujecie dzieci stare wywłoki