Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakieta1234

czy będzie to dochodowy interes?

Polecane posty

Gość rakieta1234

Mam w planach otworzenie komisu z odzieżą dla kobiet i mężczyzn. Mieszkam w mieście pow.150 tyś. mieszkańców, lokal wynajmowanym ok1500 + opłaty. Nie wiem czy opłaca się taki biznes bo jest to dla mnie być albo nie być. Nie będę miała z czego dokładać w razie jakiejś porażki. Czy uważacie że może to być dobry pomysł na biznes?.

Gość Dyonizy
pięknie zbankrutujesz nie tak się zarabia kasę , zupełnie inaczej

Gość Do Dyonizy
A jak?

Gość rakieta1234
No właśnie, też jestem ciekawa

Gość Dyonizy
no dobra, miasto powyżej 150 tys. mieszkańców, za lokal zapłacisz 1500 zł. miesięcznie plus media , czyli ogrzewanie też, być może o jakieś pieniądze unijne się postarasz aby lokal wyszykować ale popatrz, z ciuchami teraz jest co druga ulica i pięć sklepów , inny mam pomysł, za moment wiosna i wszystko ruszy , poszukaj w rodzinie mechanika lub złotą rączkę i zróbcie punkt napraw sprzętu ogrodniczego, czyli kosiarki, piły , rębaki , ostrzenie łańcuchów do pił, glebogryzarki , ostrzenie kos , wymiana oleju w silnikach , - kto ma działkę do skoszenia i zepsuty sprzęt to przyjdzie błagać , drzwi nie będziesz zamykać , dzień zaczniesz skoro świt a padniesz po północy na stojąco , napisz na jesieni tego roku, czy już dochód przekroczyłaś jeden milion złoty ?

Gość Do Dyonizy
Bzdura totalna. Kto ci będzie stary sprzęt naprawiał? Pójdzie do Obi i kupi nowy.

Gość asdasfaf
Dyonizy ty byś dopiero pięknie zbankrutował... kurwa, co za idiotyczny pomysł :O

Gość Do Dyonizy
Ale popieram opinię,że okres w którym zarabiało się na ciuchach skończył się. Zarobić możesz jedynie pracując w domu (nie płacisz najmu lokalu) i handlując przez internet np. Allegro.

Gość Do Dyonizy
A sprzęty typu kosiarka itp naprawi ci każdy warsztat mechaniczny, których też jest plaga