Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sufrinowa

sufrin kto łyka ?

Polecane posty

Gość sufrinowa

Ile tego brać. Moja dawka 1x 2, chyba za mało co? Boli mnie głowa ( łykam to od trzech dni), czy o od sufrinu? Czekam na wypowiedzi.

Gość do sufrinowa
A na co to ?

Gość sufrinowa
Nikt nie łyka tego siarczyska, ponoć takie rewelacyjne na grzybicę, łuszczycę i wiele innych dolegliwości. Proszę o wypowiedzi, bo chyba niepotrzebnie to kupiłam skoro nikt z tu obecych nie zna tego preparatu.

Gość lesia254
Masz grzybicę ? czy łuszczycę?

Gość Justin47
Nie łykaj tego dziadostwa, nie napisałaś co ci dolega

Gość sufrinowa
podnoszę, może teraz jest tu ktoś kto to stosował

Gość dobry suplement
Zalecił mi dermatolog na trądzik. Brałam przez miesiąc po 2 tabletki. Teraz biorę po jednej. Widoczna poprawa. Na trądzik polecam o innych dolegliwościach się nie wypowiadam.

Gość Gosiagosia34
Ja brałam na grzybicę. Niby było lepiej, ale i tak wszystko wróciło. Bez odpowiedniej diety ani rusz.

Gość do Gosiagosia34
a ile i jak długo trzeba stosować by był jakiś, nawet nieznaczny efekt?

Gość no i masz
Siarka to bardzo ważna rzecz, ale czy musimy ją suplementować? Ja bym się bała, bo chyba można ją przedawkować. Nie lepiej spożywać ją w naturalnej postaci. Jest jej dużo w pokarmach.

Gość brałam to
I ciągle bolała mnie głowa i brzuch. Odstawiłam i było ok. Nie wiem czy to normalny objaw, bo podobno siarka oczyszcza. Ja nie dałam rady ze skutkami ubocznymi. Życzę wytrwałości w stosowaniu. Podobno warto.

Gość brałam to
I co nie ma takich objawów, długo bierze. Bo z chęcią bym do niego wróciła.

Gość brałam polecam
Tak jak w nicku, ale nie miałam objawów o których piszecie. Trochę się po nim odbija i tyle. Świetnie oczyszcza organizm i wzmacnia go. Brałam, bo często byłam chora i kolega mi polecił.

Gość sufrinowa
Wiem już, że to niezbyt popularny środek, ale czy ze względu na to, że jest zły, czy po prostu mało znany. Jeśli ktoś jeszcze miał z nim do czynienia to proszę o wypowiedzi. Przestała mnie już boleć głowa, teraz boli kręgosłup. Możliwe, że jest to skutek oczyszczania. Ciekawe co będzie dalej.

Gość sufrinowa
podnoszę, bom ciekawa

Gość jeśli dobry na wszystko , to
pewnie na nic

Gość jagobiorę4343
Właśnie mija kolejny 5 tydzień jak go biorę. Efekt straszne wzdęcia, wyglądam jak piwosz brzuchacz.Ale to podobno normalny objaw. Efekt -więcej sił witalnych, na razie tyle. Myślę, że za jakiś czas będzie więcej efektów.

Gość elemeledutki
Ja biorę drugi tydzień, i z twarzy schodzi mi naskórek, skóra jest teraz gładka i delikatna, ale miejscami dalej złazi. Wygląda to jakby schodziła skóra po opalaniu. Na początku strsznie się odbijało siarką ale teraz ok, jak się bierze podczas posiłku to jest lepiej.

Gość mam  trądzik
Dwa miesiące temu kupiłam opakowanie sufrinu. Bralam dwa razy dziennie po tabletce. Nie zauważyłam poprawy stanu skóry więc po wybraniu ostatniej tabletki odstawilam go. Wtedy obsyfilo mnie jak nastolatke przed pierwszą miesiączka; -) Z miejsca kupilam następne opakowanie surfinu i teraz lykam regularnie. Jak każdy suplement na efekty trzeba czekać kilka miesięcy. Mam nadzieje ze wytrzymam to odbijanie;-)

Gość biedne stopy
Myślałam, że sufrin pomoże mi na zmiany na stopach. Mam coś jakby grzybicę, ale leki na grzybicę nie pomagają. Przez kilka dni jest trochę lepiej ,a potem skóra robi się potwornie sucha, pęka, swędzi.... . No i biorę ten sufrin już prawie trzeci miesiąc i też jakoś nic nie pomaga. Czy mam go jeszcze brać? A moze wiecie co mogłoby mi pomóc na te moje stopy? Wcześniej miałam identyczne zmiany na rękach i zeszły, sama nie wiem od czego.

Gość gość
Może wypróbuj maść z witamina A albo LINOMAG.

Gość MKama
Od trzech tygodni codziennie boli mnie głowa, a ja skłonności nie mam. Uświadomiłam sobie właśnie, że od prawie czterech biorę Sufrin. Sprawdzę - odstawię, poczekam, a potem znowu zacznę brać.

Gość biedne stopy
Próbowałam. Linomag - tragedia skóra robi się czerwona i swędzi. maść trocgę łagodzi, ale nie pomaga. Właśnie dostałam steryd - adwantan , jest lepiej, ale wiadomo steryd zawsze pomoże. Dalej biorę sufrin, ciągle mam nadzieję, że zadziała. Ale wzdęcia mam okrutne.

Gość gość
REWELACJA! zjadłam już ponad 2 opakowania, na mnie działa świetnie( brałam 2 razy, rano i wieczorem). Oczywiście trzeba cierpliwości, ale warto czekać, bo efekty są super, czysta buzia, lepsze samopoczucie, więcej siły i chęci do działania. Jakby ktoś był zainteresowany, mam do odsprzedania prawie całe pudełeczko w bardzo przystępnej cenie (60tabl.ma całość, brakuje 5tabl.) niestety stan w jakim teraz jestem nie pozwala mi na kontynuację kuracji SUFRINEM, a nie chcę żeby leżał w szufladzie i się marnował :) jeśli jest ktoś chętny proszę o info na olcia713@onet.eu Pozdrawiam

Gość mam  trądzik
Gosciu Poznikaly ci pryszcze bo jestes w ciąży a nie od surfinu. Dwa miesiące to za malo aby suplement diety cuda zdzialal;-) U mnie po paru tygodniach same małe krostki wychodzą a nie twarde ropne bomble:-) i to jest już pocieszenie:-D

Gość gość
Biorę sufrin ot tak, bo podobno siarka to cenna rzecz, a mało jej w pokarmach. Co zauważyłam? Poprawa stanu skóry i włosów, straszne bączenie i powiększenie się brzucha.

Gość no nie nie
To na co ci ten sufrin skoro powiększył ci się brzuch. ładny brzuszek, płaski to podstawa dobrego wyglądu.

Gość mam trądzik
Ja też mam ogromny bulgoczacy bebech po siarce. Ale poprawiły mi się paznokcie. Co do cery to syfki dalej są ale drobne. Wlosy zawsze mialam ładne wiec nie widzę zmiany. Lykam juz miesiąc. Zażywam w trakcie posiłku bo wtedy się tak nie odbija olejkiem piniowym.

Gość gość
Hej dziewczyny. Mam cało opakowanie Sufrin bez 1 tabletki. Chętnie sprzedam, szkoda żeby się zmarnowało. Wysyłka gratis. maxymalne@gmail.com

Gość megi16
Na wzdęcia i nie tylko bo również na stan naszych jelit i skóry polecam codziennie pić kefir nawet dwa razy dziennie, mi pomógł właśnie przy kuracji Surfinem.