Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aska88

Zakochalam sie w seks-koledze

Polecane posty

Gość Aska88

Zaczelo sie 3 miesiace temu,mial wolne i zaproponowal mi ze podwiezie mnie do pracy(pracuje w solarium) jak zawsze 1,5 godziny przed otwarciem prychodze. Wszedl ze mna, zaczelismy rozmawiac, ogolnie, o wszystkim( znalismy sie krotko dodam ze to kolega teraz moejgo bylego narzeczonego) zeszlo na seks- pierwszy raz ile partnerow bla bla bla no i stalo sie ze zaczeslismy uprawiac seks. Byla umowa ze to tylko seks nic wiecej. Ale z czasem on zaczal traktowac mnie inaczej niz na poczatku, delikatniej. Spotykalismy sie potajemnie, poczulam sie jakbym znow miala 16lat . Zerwalam zareczyny z moim po 5latach zwiazku(nie dla kochanka,pd dwoch lat meczyl mnie ten zwiazek, bylam dla mojego tylko sluzaca i taka ktora moze pobzykac i isc spac) .wkoncu stalo sie , zakochalam sie , probowalam sie bronic przed tym ale uleglam. On ma dziewczyne ja mieszkam dalej z moim bylym, widac ze on tez cos czuje ale zadne z nas sie nie przyzna :/ z reszta jesli mielibysmy byc razem to jak? Chyba ze gdzies uciec od tych wszystkich ludzi , nie wiem co robic.

Gość Aska88
Nie musicie odpisywac, nikt o tym nie wie a potrzebowalam to z siebie wyrzucic

Gość Agata 1991
Witam. dość nie zręczna sytuacja. ale jeśli i tobie nie układa się w związku i jemu a między wami zaczyna coś się dziać to nie marnuj takiej szansy i bardz z nim. jeśli będzie trzeba wyjedź skoro możesz być naprawdę szczęśliwa