Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara torba>>

CIĄŻA?

Polecane posty

Gość stara torba>>

witam,wczoraj zrobilam sobie test bo spoznia mi sie okres 8 dni,mialam chwilowe mdlosci 2 dni i czuje sie ogolnie bardzo senna,wyszly prawie od razu 2 kreski,ta druga bardzo wyrazna,pomyslalam ze test sie pomylil i zrobilam drugi,wyszlo to samo,jestem w szoku bo planuje dziecko z partnerem ale nie wiedzialam ze tak szybko to sie stanie,zaczelismy ponad 2 miesiace temu:)wizyte u lekarza mam jutro niewiem czy zrobic sobie kolejny test,czy mozliwe ze tamte sa niewiarygodne??

Gość Nagara
na pewno się ni mylą testy jeśli już się mylą to w odwrotną stronę - czyli niby negatywne, a jednak ciąza jest :) Gratulacje :)

Gość sorki ale ile Ty tego kupilaś?
jejku nie moge czytać takich tematów!!!! az żal ściska dupe

Gość kjasdcbkadjvb
ja tez juz od pierwszych dni ciazy bylam okropnie senna najchetniej spałabym caly dzien non stop ,do tego od samego poczatku dokuczal mi bol pleców z czego wszyscy sie smiali ze to niemożliwe ,a jednak.Dodatkowo pojawiły sie charakterystyczne białe obwódki wokół brodawek na piersiach i straszna niechec do kawy oraz jakiegokolwiek alkoholu.Nic nie pozostaje tylko pogratulować,a negatywnymi wypowiedziami sie nie przejmuj,niektóre kobiety nie mogą zrozumieć ,że inni czasem staraja sie o dziecko bardzo dlugo a nie zachodza w ciaze tylko przez wpadke

Gość Zrób sobie jeszcze
5 dla pewności bo tamte może wadliwe były.

Gość qwasdd
No ciąża ciąża.

Gość stara torba:::
jestem w szoku po prostu nie ogarniam,bylam pewna ze bedziemy czekac conajmniej rok a tu taka niespodzianka..

Gość stara torba:::
tym bardziej ze jestem po trzydziestce...