Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judyta28

Mamusie polećcie mi fotelik dla starszego dziecka-2,5 roku

Polecane posty

Gość Judyta28

córka już dawno nie mieści się w tym średnim takim,zależy mi też żeby nie był nie wiem jaki drogi ale dobry i bezpieczny.

Gość Judyta28
hej hej,nie polecicie żadnego?

Gość cradlee
Concord Transformer pro nie jest tani, ale bardzo dobre ma wyniki w testach ADAC i tym sie kierowalam zawsze Poza tym jest do 36 kg wiec na kilka lat starczy, jest prosty w obsludze i swietnie sie dopasowuje do wielkosci dziecka

Gość Judyta28
a sprawdzie ten graco co wkleiłam ok?

Gość Judyta28
dziewczyny piszcie jeszcze

Gość to jaka wielka jest Twoja cork
A? Skoro się nie miesci w fotelik do 18 kg? On jest przeznaczony dla dzieci do ok 4 lat :o

Gość Judyta27
już dawno się nie mieści,ale nic ci do tego.Kolezanki mają dzieci w tym wieku i też już mają większe foteliki-dla twojej informacji one są od 15do 36 kg a moja córcia waży 17.

Gość Judyta27
a tej mamuśce co mi transformers zaproponowała to dziękuję:O, prawie 1100 zł za fotelik....sorry ale można bezpiecznie i taniej...ogarnij się bogaczko:O

Gość hihi ja jeżdżę samochodem za
1500zl to na mózg nie padłam żeby fotelik za 1200 kupić ale piszcie piszcie chętnie popatrzę jakie polecacie

Gość Judyta27
no dokładnie,moja auto też warte może z 2500 tys.Kupiłam już fotelik fisher price,mam nadzieję,ze się sprawdzi,koleżanki mi poleciły.

Gość cradlee
judyta to pokaz mi bezpieczniejsze i tansze foteliki w grupie 9-36 kg... Owszem transformers jest drogi ale to moj drugi fotelik i mam nadzieje ze ostatni :) Kierowalam sie glownie testami ADAC, bo sa niezalezne. Przy drugim dziecku zrezygnuje w ogole z nosidelka i kupie BeSafe do 18 kg montowany tylem do kierunku jazdy. Sprawdz sobie jego cene i nie bedziesz jeczala ze transformer drogi. Podobne do Concorda sa Cybex i Kiddy i tez podobnie kosztuja. Nie wiem, dlaczego wjechalas na mnie, skoro sporo osob z forum ma wlasnie tego typu foteliki. Skoro wyzywasz mnie od bogaczek, to radze Ci zrezygnowac z samochodu, bo paliwo jest strasznie drogie :D

Gość innnnnnnnaaall
Sunshine Kids... ma identyczne oceny w niemieckich testach ADAC itd co concorde, maxi cosi i to cale badziewie co placisz za marke.... koszt 300-400zl Tym bardziej nie ufalabym fisher price... ale to Twoj wybor

Gość dziecina
NIestety jak chcesz bezpieczny fotelik to ma on swcją cenę.Ten co podałaś w linku jest tani bo po prostu jest tylko po to żeby policja się nie czepiała.Nie przeszedł żadnych testów oprócz tych podstawowy, które mają wszystkie foteliki dopuszczone do sprzedaży.Obejrzyj co się dzieje z takim fotelikiem podczas zderzenia przy 50 km/h. Polecam stronę :www.fotelik.info.pl