Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaSu

Damsko-męski nektar - czy jesteśmy egoistkami??

Polecane posty

Dlaczego tak chętnie godzimy się by mężczyzna spijał nasze soczki pieszcząc NAS ustami i języczkiem a same mamy często opory by połknąć męskie nasienie...??

Gość jakaś dała Ci kosza??
to nie wina wyłącznie egoizmu

Bo kobieecy służ (przynajmniej mój, zakładam, że większości kobiet również) ma o wiele bardziej neutralny smak niż sperma. I żadna dieta nie spowoduje, ze sperma zacznie smakować jak nektar, jedynie podniecenie sprawia, ze przestaje się na to zwracać uwagę.

Kto niby ma opory? Ja? Ależ skąd! Nic o mnie nie wiesz!

Gość frrrankaaa
uwielbiam sex, uwielbiam sex oralny, zwlaszcza kocham robic loda mężowi, podniecam sie tym itp, ale nigdy ale to nigdy nie wezmespermy do ust, zapach spermy powoduje u mnie odruch wymiotny, i ta jej cieplota, kiedy "robilismy" dziecko no i jak bylam na antykoncpecji, i maz spuszczal sie do srodka to bylo dla mnie najgorsze uczucie w zyciu, jak pozniej ta sperma ze mnie wyplywala, masakra, i to jest dziwne, niby jestem w lozku swietna wg meza, a sparmy nei znosze ;P

Gość Nie ma ci nei_nei
teraz się zlecą dziwka Androgena i szopki tu będą odpierdalaj, jakie niby to one doświadczone przeruchane stare prukwa :D:D:D

Już widzę te tłumy facetow, którzy przez 20 lat wpierdalaja samego ananasą, żeby ich sperma miała słodki posmak. Nawet gdyby to była prawda.

Rozumiem takie infantylne słownictwo w rozmowie z dzieckiem, a nawet w łóżku z kochankiem, ale na forum erotycznym...?"soczki", "języczkiem" Co to jest!?

Gość Nie ma ci nei_nei
nie pasuje ci słownictwo to w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j proste ;)

Tak się tylko zastanawiam głośno co to za jakaś zaraźliwa, ohydna dysfunkcja. A jak mi się przestanie podobać to pójdę sobie, albo sobie zostanę. Pomyślę jeszcze.

Nie ma ci nei_nei Nie trzeba przez 20 lat masz doswiadczenia wiecej w obrabianiu paly niz 20 lat nie badz taka skromna, nie kazdy facet pije pali itd kretynko ty zadajesz sie z zulami patolami forumowymi onanistami to sie nie dziw siedza przed kompem pala chlaja piwko wóde a ty pozniej lizesz ty pozniej lizesz zapocone osikane jajca xxx ty forumowy onanista czy pijak?:classic_cool: bo normalny napewno nie jestes 😴