Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minipizza

ciąża, urlop kiedy wykorzystac?

Polecane posty

Gość minipizza

jestem w ciąży - 10 tydzien., szef roponuje mi wykorzystać urlip na cały rok, czyli 26 dni, co jest dla mnie lepsze jak teraz wykorzystam , czy mogę go wykorzystać zaraz po porpdzie a potem przejść na urlop macierzyński? zastanawiam się czy nie chce "zrobić sobie dobrze" i uwolnić się od mojego urlopu.

Gość cos ty nie zgadzaaj sie!!!!
urlop wykorzystasz po skonczonym macierzynskim nic ci nie przepadnie spokojnie

Gość pomponikkk
jaki cwaniak!!!!!niezgadzaj sie pod zadnym pozorem, kolezanka wyzej ma racje..nic Ci nie przepadnie..

Gość alemama
no tak nic nie przepada nawet jak urlopu nazbiera ci się za dwa lata!!!to najpierw jest macierzyński a po nim wykorzystuje się zaległy urlop! wszystkie kobiety tak robią-to normalna "procedura"

Gość minipizza
czy nie zgadzac się na urlop, on chce zebym wykorzystała cały urlop, a mi coś tu śmierdzi, w ciąży jestem pierwszy raz. chce mnie wpuścić w maliny. cham. czyli nic nie wykorzystywac, nie przepadnie?

Gość pomponikkk
dokladnie tak..nawet jesli pozniej Cie by zwolnil to musi wypalcic Ci kase za niewykorzystany urlop..a mozesz miec go sporo..a jak bys teraz wykorzystala urlop to w przypadku zwolnienia nic juz nie musi Ci wyplacac..poza tym urlop mozesz w kazdej chwili po macierzysnskim wykorzystac..moze Ci sie wtedy przydac..teraz jesli zle sie czujesz idz po prostu na zwolnienie i tyle :) pod zadnym pozorem sie nie zgadzaj..

Gość minipizza
dzięki dziewczyny, ale chciał mnie wyrolować, dzięki że mnie oświeciłyście.