Gość sommus Napisano Marzec 26, 2013 Witam! Niepokojące objawy zaczęły się u mnie 2 tygodnie temu. Pierwszy raz w życiu przez 5 dni nie mogłem się wypróżnić. W końcu gdy się do tego zmusiłem po wypróżnieniu pierwszy raz pojawiła się krew (jasnoczerwona) i śluz w średniej ilości. Stolec był w kawałkach i cienki. Po tym wypróżnieniu po długim czasie wstawałem w nocy żeby oddać ponownie stolec nie mogąc usnąć aż do rana gdyż ból w okolicy odbytu a właściwie jakoś wyżej był nie do zniesienia. Za każdym razem była obecna w niewielkiej ilości krew na papierze. Cykle wypróżnień w nocy trwały przez dwie noce (bezsenne noce). Następnie kolejny okres zatwardzenia przez 4 dni. Już w tym czasie pojawiło się nocne mocne bulgotanie w jelitach i ból w okolicy odbytu a właściwie jakoś wyżej jak już wspomniałem (byćmoże okolice zwieracza zewnętrznego). Mam ochotę się załatwić ale nie mogę. Mam także bardzo bardzo częste gazy. Bardzo proszę o pomoc! Mam 19 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach