Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co dalej, co dalej...

Nie chce szwagierki na ślubie

Polecane posty

Gość zmywam makijaz
ja bym sie nie zdziwila jakby ta psychpatka i tak przyszla na slub i koczowala pod dzialka.. powinnas moze pomyslec o wynajeciu jakiegos ochroniarza plus przyczepic na bramie ogrodka jej zdjecie z napisem wsptep wzbroniony

Gość KropkaStopka876g
Też mi się wydaje że ta wredna baba i tak będzie próbowała przyjść i popsuć ten dzień.

Gość być może to provo ale niestety
takie wredne "gwiazdy rodzinne" serio łażą po tym łez padole :(

Gość Marie-Anne
Skoro uważasz że to prowokacja to sie ciesz bo najwidoczniej spotykasz na swojej drodze bardzo życzliwe osoby :) Ja niestety trafiłam na takie małpidło i wiem ,że nie tylko ja mam problemy ze szwagierką.

Gość czarnykrzaczek
Masz racja drogo Autorko,że jej nie zapraszasz.. To jest twój dzień i twojego partnera,nie jej. Też się zastanawiam nad tym czemu szwagierki prawie wszystkie chcą zniszczyć przyszłej bratowej życie? Wiecie doszłam do wniosku ,że one są zazdrosne o brata, możliwe że są nawet zazdrosne o bratowej wygląd, ale ja po swojej przyszłej stwierdzam że zazdrosna jest o piersi ^I^... sama mam brata, nie zamierzam być jak ta moja szwagierka ,ona jak ze mną i z bratem oglądała studniówkę jego to wpadła w samozachwyt, prawie 2 godziny przegadała o niej, jak tańczyła,jak była ubrana, a przy teściowej gada jakie to ma powodzenie u facetów, a taka prawda,ze nawet 2 tydni żaden z jej lovelasów z nią nie wytrzymuje,w tym roku szwagierka ma 18mnastkke, bedzie tragedia..Ogólnie na początku myślałam ,że super że ma tą siostrę mój ukochany, bo ja w końcu nigdy siostry nie miałam i nie mam rodzonej , myślałam,że będziemy a może staniemy się przyjaciółkami, zaczęłam z nią pisać ,było okej, miła ,sympatyczna kobieta, młoda, doradzałam jej itd. W pewnym momencie teściowa wtrąciła się w związek, a ja się wtedy strasznie z moim pokłóciłam i zadzwoniłam do niego, a ta mu wzieła mój numer fonu i wydzwania i mówi żebym się odpierdoliła od niego, ja napisalam esa do teściowej (zjechałam ją, że jakim prawem ma czelność wtrącać się do nas), a młodejv też napisałam , ta mnie zablokowała itd.. chyba z miesiąc mnie zablokowała na nk, a ja ja przez 4 miesiące, ostatnio przed spotkaniem napisałam do niej i dałam jej szansę (stwierdziłam lepiej to zrobić by nie mieć nikt żadnych żali , ona napisała że wogole nic nie ma przeciwko mnie,ale że martwi się o brata, a ja jej napisałam że ją po części rozumiem bo mam też brata,) przyjechałam przeżyłam spotkanie z teściami i szwagierka ...Ostatnio były święta ,napisałam im życzenia ,jak siostrze jak i mamie mego chłopaka, oczywiście odpisały życzenia, a szwagierce na gg życzenia słałam, jakiś tydzień po, a parę dni temu jacyś faceci do mnie napisali na gg : i wszyscy mnie do miasta pobliskiego zapraszali gdzie mam faceta.. a tydzień wcześniej słałam szwagierce życzenia i tylko ona w zasadzie miała do mnie numer z nowych znajomych, dala mój numer i chciała bym romansowała z jakimiś facetami a ona by poleciała do domu i powiedziała chłopakowi że go zdradzam... Prawda,że perfidne... Szkoda że nie ma przyznaje się do tego ..zwala na swoja koleżankę (bo mam ja w kontaktach na fb) a ja z tą jej koleżanka ani razu nie pisałam i numeru nie dawałam więc tylko ona... teraz nie wiem co mam z nią zrobić.../ Dałam jej szansę, chciałam nawet zapomnieć o wcześniejszych wątach do mnie ,byśmy funkcjonowały jako nie wrogie osoby, bo to sensu nie ma skoro ja z moim będziemy rodziną a ona też wtedy będzie .. Wiem,że ona uznaje się za pępkiem świata.. Mogę to pogodzić i zaakceptować ( bo ja i ona jesteśmy lwami, tak jak mój facet) ..Doradźcie P.S : Wyobrażam sobie że kiedyś może będę miała bratową to ciekawe jaką ja będę szwagierką ? Bynajmniej ja bym się w ich życie nie wtrącała ,bym z nią pisała i gadała ma każdy temat, mogłaby na mnie polegać w każdej sytuacji, broniłabym nawet ją przy mym bracie , uznawałabym ją za równą sobie, traktowałabym ją jak siostrę,której nigdy nie miałam a tak strasznie chciałam mieć...