Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznawca sekstematu

orgazm kobiety - rzadkość?

Polecane posty

Gość diiiiiiiiiii
nie wyobrazam sobie udawac orgazm a Wy kobiety często to robicie? przeciez to Wam ma byc ddobrzze, uprawiamy seks dla obopólnej przyjeemnosci a niee tylko dla partnera.Nie moge sie doczekac az dojaade dzis mojego po pracy, wiem, ze szybko dojde bo nie kochalismy sie od niedzieli.

Gość diiiiiiiiiii
Ewa pamietaj ze maz posuwajac Cie dajmy od tylu moze piescic Ci paluszkiem lechtaczke, osobiscie tego nie lubie ale czasem owszem zdarzalo mi sie , ze mialam problemy z dojsciem to wtedy takaa pomoc byla jak znalazl

Gość 09876
Mogę mówić tylko za siebie..Orgazmu trzeba sie"nauczyć".Napierw wiekszość z nas -kobiet uczy się go poczas masturbacji. Potem przychodzi czas na seks z drugą osobą.Z moim pierwszym chłopakiem nie miałam i nie udawałam przed nim że mam.Starał się,było czule,pięknie ale byliśmy zbyt niedoświadczeni .Z moim obecnym facetem mam orgazm zawsze i to kilkukrotny.Potrafłl mnie tak "wyczuć"(jest starszy cztery lata,bardziej doświadczony ) że szybko się "dotarlismy" i przy nim stałam się bezwstydnie śmiała.Za trzecim naszym razem to się stało .Pamiętam że zaczełam się śmiać ze sczęścia bo myślałam że nie jestem zdolna do orgazmu z facetem,że coś ze mna nie tak.Jest bardzo tak,za każdym razem . Moim zdaniem każda kobieta może mieć orgazm tylko musi trafić dobrego wirtuoza który odkryje te struny.

Gość jhijhlkdvjlkjvl
Kobieta do meza : z toba nie da sie osiagnac orgazmu. Maz : chyba tylko ty.

Gość ye ye ye oł ye
Nie czytałam całosci, ale odpowiem na pytanie Ja mam orgazm nawet przy lizanku tak mąż potrafi jęzorkiem wymiatać :) a potem jeszcze jeden po namiętnym seksie.

Gość ye ye ye oł ye
ja się nie chwalę, ja odpowiadam na zadane pytanie :)

Gość wysoko libidowa bleeee
ye ye ye oł ye się nie przejmu tak to jest wariatka, ona tylko swoich wypowiedzi nie pamieta jak sie przechwala że jej mąz to taki i owaki, jakas dziwna ta dziewczyna jest Autorce odpowiedzialas a ta libidoowa pretensje ze sie nie przechwalaj . Szkoda czasu same dzieci

Gość ye ye ye oł ye
To przeczytaj sobie swoją wypowiedź: Jakaś porypana jesteś dziewczyno Wal się z tematu Ty go założyzłaś . Ja pierdziu :))) Wypowiedź Debilnej libido "Nie wiem jak inne Uważam że mój mąż jest w tym niezły, i w czasie stosunków z nim tylko gdzieś co trzeci raz zdarza się, że nie mogę "dojść". Za to w pozostałych przypadkach całkiem często mam dwa, a nawet trzy orgazmy w trakcie jednego stosunku. Poza tym oczywiście prawie zawsze doprowadza mnie minetą albo 69 " OCH ACH ECH ! :P

Gość kjkjkjkjhuuuuu
Stosunek bez orgazmu jest jak prysznic bez użycia mydła lub żelu. Ot, niepotrzebna babranina.

Gość ye ye ye oł ye
Poza tym oczywiście prawie zawsze doprowadza mnie minetą albo 69 " ZONK odpowiedziałaś nie na temat Patrz na siebie debilu !!

Gość ye ye ye oł ye
tak jak pani libido bez mózgu ale za to dziura między nogami jest to sie nada na coś komuś