Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Wiiisienka93_zaj

Towar w sklepie-Odpisywanie

Polecane posty

Gość Wiiisienka93_zaj

Witam.Pracuje od pol roku w sklepie spozywczym.(mloda jestem od razu po szkole 20 lat).Otow problemik dotyczy towaru w sklepie.np nabial zamawiam ja i druga pracownica(a jest to siostra szefa) zamawiamy co dwa tyg bo w tyg w sklepie pracuje szefowa i trafia,ze to ona dwa razy w tyg zamawia.Sklep trzyma sie slabo,siostra szefa jest na pol etatu.ale do setna:otoz nabial ma krotkie terminy gdy sie konczy a lubie to np jogurt to go kupie.ale ostatnio termin koniec mial krazek serkow hochland.odpisalam go poniewaz nie lubie serkow pozatym byl drogi,a siostra szefa skreslila go z odpisow i wziela polowe i polowe zostawila dla mnie.sytuacje takie same sie zdarzaly.ja nie zarabiam kokosow i nie bede kupywala czegos czego nie lubie i nawet mnie ma to nie stac.tlumaczenia,ze ja zamawiam tak samo rzadko nabial jak ona nic nie daja bo ciagle powtarza mi zebym przystopowala z zamawianiem!zarabiam tam najnizsza czyli nie cale 1200zl ale z 200zj tam miesiecznie przymusowo zostawiam.co mam robic jak racjonalnie sie sprzeciwic?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować