Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggfjgfjgfj

Zepsułem znajomość z nową dziewczyną

Polecane posty

Gość fggfjgfjgfj

Już tego nie cofnę wyszedłem na nie pewnego siebie, nie wiedzącego czego chce faceta. Najpierw powiedziałem że jak mnie nie chce znać to niech mi to powie wprost, potem przepraszałem i mówiłem i jaka to ona super że ją pokocham itd. Teraz już nic z tego nie będzie mam taki żal do siebie chciał bym się zakopać pod ziemię, wyszedłem na niezrównoważanego psychicznie natrętnego gościa co by chciał wszystko od razu, wcale taki nie jestem po prostu się pogubiłem miałem ciężki tydzień i wszystko zepsułem. Reakcja jej jest wiadoma nie chce mnie znać krótko się znamy i ma już mnie gdzieś :(

Gość egerww4
Przecież to głupstwa, wcale nie wyszedłeś na psychola, ona tak tego nie odebrała, po prostu sie pokłóciliscie i tyle. Nie ma co się spinać, na dniach się pogodzicie, a potem znowu pokłócicie i tak w kółko przez kolejne lata.

Gość fggfjgfjgfj
Nie ale jest taką dobrą osobą że już takiej raczej nie znajdę :(, nie dziwie się jej że ma dość... poznałem anioła z charakteru i zaprzepaściłem szansę.

Gość taki jeden facet 28
nie wyszedłeś na niezrównoważonego psychicznie faceta tylko NIM JESTEŚ :)

Gość egerww4
Nic nie zaprzepaściłeś, przeceiż nic się nie stało, w weekend zaproś ją do kina posmiejecie sie trochę i znowu będzie ok. Nie dramatyzuj!!!

Gość fggfjgfjgfj
egerww4 - powiedziała sama że nie wie czego chce i że nic z tego nie będzie :(, ona się nie kłóciła po prostu to przyjęła do wiadomości i dała sobie spokój ze mną, dla mnie to głupstwa ale dla niej widocznie nie.

Gość egerww4
EEEE tam!!! specjalnie tak gada. Ile macie lat? Pewnie młodzi jestescie co? Ze takie głupstwa wymyslacie. NIe ma co się spinać, mówię to jako kobieta, ona tak gada żeby zwrócić na siebie uwagę, ale na pewno jesteś jej bliski. A na drugi raz nie gadaj głupot w stylu, że jak chce to może odejśc czy coś, bo ona mysli, że masz ja w dupie.

Gość fggfjgfjgfj
egerww4 - nie jesteśmy młodzi... ale ona jest mało doświadczona jeżeli chodzi o związki a ja jestem po ciężkim toksycznym związku, może dlatego jej to napisałem :(

Gość egerww4
No stary, jak chcesz zacząć coś nowego z inną dziewczyną, to musisz się całkowicie odciąć od tamtego związku, jak Ty jej będziesz gadał o tamtym związku, albo wspominał o byłej, to ucieknie od Ciebie i wcale jej się nie dziwie! Stare sprawy wywal "do smietnika" i skup sie na nowej dziewczynie, nie możesz sprawiać, że będzie sie czuła porównywana z tamtą czy coś, bo żadna kobieta tego nie wytrzyma.

Gość fggfjgfjgfj
egerww4 nic o byłej jej nie mówie :) spokojnie tylko to wyszło tak myślę moje zwątpienie przez moją ex która mnie robiła w bambuko

Gość egerww4
Ale co Ty się zastanawiasz nad byłą i nad tym czy Cię robiła w banbuko czy nie? Jakie to ma znaczenie, skoro jesteś z nową dziewczyną? Wylcz się z byłej, a potem kombinuj z nową dziewczyną!

Gość egerww4
wylecz sie z byłej

Gość fggfjgfjgfj
egerww4 - to było głupie chwila mojej słabości :( :( :(.

Gość egerww4
No to postaw się na miejscu tej dziewczyna, jakby Ci o byłym toksycznym związku mówiła, albo kręciła i gadała głupoty bo myślałaby o byłym. Po co w ogóle myślisz o byłej? Nie szkoda Ci czasu? Jesli nie to nadal ja kochasz i powienieneś się skupić na oczyszczeniu głowy i serca z byłej, a potem startowac do innych dziewczyn.

Gość fggfjgfjgfj
egerww4 nie myślę o byłej spokojnie i nic jej na ten temat nie mówiłem, po prostu przez nią troszkę straciłem zaufanie do kobiet i tak mi się to wymsknęło z tym że "jak nie chce mnie znać..."

Gość egerww4
No to nie wiem, bo w sumie nic takiego nie powiedziałes, myslę, że martwisz się na zapas i na pewno sie dogadacie, bo to głupstwo. Powiedz, że Ci zależy, że tęsknisz i że nie darowałbyś sobie gdyby przez takie głupstwo urwała z Tobą kontakt, bo wcale tak nie myslałeś i powiedziałeś to w emocjach, żeby zwrócić na siebie uwagę. Przeproś, zaproś ja na kolację, wybierzcie się na wiosenny spacer czy co i po sprawie. Na pewno wie, że to głupstwo i czeka na Twoja reakcję. Ale umówcie sie potem, że nie mówicie już sobie przykrych rzeczy bez sensu, skoro myslicie inaczej.

Gość dewalic87
Chlopie tego kwiatu to pol swiatu, nie ta to inna a ta inna bedzie mniej wyrobiona od poprzedniej,a bolce sie nie scieraja bo zawsze odrastaja przy nowej dziurze

Gość lia

Niuniek, nie dramatyzuj, zresetuj się,  zacznij znowu delikatnie ją podrywać. Bądź wesoły, pogodny i pomalutku powoli oswajajcie się. Festina lente;)

Gość Aka

Przez te sześć lat to oni się już dziecka w zerówce dochowali 🙂