Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja K.

bardzo nachalny adorator...czy on jest normalny??? ;/

Polecane posty

Gość ja nie bardzo
trudno musisz to skończyć. stanowczo i bez serca, a bardzo mu pomożesz.i unikać go. a takie telefony to tylko po to żeby Cie usłyszeć i mieć kontakt...

Gość nadmanganian potasu..
Musiał go kiedyś kopnąć prąd, stąd to dziwaczne zachowanie i bezkrytyczne wieszanie się na Tobie. Musisz zainicjować sytuację, w której znów go kopnie z gniazdka i stanie się na powrót normalnym, wrednym samcem. Tak serio, albo brak mu samokrytyki, albo jest desperacko zakochany w Tobie, potocznie mówiąc, może być "niegroźnym dziwakiem". Najlepiej będzie, jeśli przestaniesz odpowiadać na jego zaczepki, zero telefonów, zero "cześć". Musisz być stanowcza. On każdy Twój odzew do niego, nawet niewinny, traktuje jako dobrą monetę i będzie w tym tkwił w nieskończoność. A przed tym 1.5 roku odkąd w Tobie się zakochał (?! dostał obsesji), był z kimś, kochał się w kimś?

Całkiem normalny to on raczej nie jest. Normalny facet po takim czasie by sobie odpuścił. Poza tym ten płacz i rozpacz, że nie odbierasz, bo pewnie coś Ci się stało... co on nie rozumie, że możesz mieć inne zajęcia niż rozmowy z nim? albo że po prostu nie masz ochoty rozmawiać? Nie słuchałabym tych porad, że może warto byłoby się do niego zbliżyć. Skoro do tej pory Cię nie zainteresował, to nagle nie zainteresuje. Zresztą gdybyś się z nim zaczęła spotykać, a potem zostawiła, to dopiero byś miała kłopot. Pewnie by zaczął z kolei wydzwaniać, że bez Ciebie żyć nie może i chyba się teraz zabije.

Gość taki jeden facet 28
słabe prowo ,ale pelikany się zleciały

Gość ja mam 21 lat i siostre blizni
Wspolczuje Ci :/ ja kiedys bylam w podibnej sytuacji...