Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfds

Chcę coś kupić przez allegro...

Polecane posty

Gość sfds

Hej, chciałabym kupić sobie paski wybielające na allegro, ale nie mam konta bankowego (jeszcze się uczę w LO) ani konta na allegro, nie mam kogo poprosić o wykonanie przelewu...wiecie jak to można załatwić?

Gość sfds
Rodzice nie wchodza w grę, a nikt z bliskich znajomych także nie posiada konta ;/

Gość vegetaSmak
Nie wiedzałam że jeszcze istnieją ludzie którzy nie posiadają konta allegro. Chyle czoła!

Gość vegetaSmak
nic nie stoi na przeszkodzie żebyś wysłała pieniądze przekazem pocztowym na konto, ewentualnie tzw przesyłka pobraniowa czyli płatność przy odbiorze. Jeśli jest nr tel to skontaktuj sie ze sprzedającym i dogadaj

...jeśli masz przynajmniej 13 lat możesz założyć konto na allegro... A uczysz się w LO, więc spokojnie... A konto w banku również możesz założyć na legitymację szkolną, tzw junior. I nie musisz mieć konta w banku, przecież po kupieniu przedmiotu możesz płacić za pobraniem, czy w banku osobiście wpłacać na nr konta, który otrzymasz w mailu po zakończonej aukcji. Jej, jak na uczennicę LO jesteś niezwykle nieświadoma spraw codziennych :)

Gość scdsadcasd
przelewem na poczcie zaplac debilko. ja mam 16 lat i umiem soebie poradzic

Gość vegetaSmak
Czemu sobie nie zrobisz konta? To trwa minutę. Potem masz jeszcze nie w pełnio aktywne, dopóki nie wprowadzisz kodu z listu który Ci przyslą

Gość scdsadcasd
nie zrobi konta, bo jest lewuska, ktora niczego nie potrafi liczy na gotowe. zenua !!!!!!!!!!!