Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczooooooowoooo

Niedługo przymiarka sukni,a ja nie schudłam nawet kilograma :(

Polecane posty

Mam problemy hormonalne, ale i tak czuję się koszmarnie. Suknia jest piękna, ale co z tego skoro nienawidzę swojej górnej części ciała :( 74kg - moja życiowa porażka :(

Gość Prof. Lampart-Starterkowicz
Nie wycieraj sobie gęby hormonami jak co druga baba, jak nie będziesz żreć to ci hormony nie pomogą i umrzesz z głodu chuda jak patyk, a więc zalecam ci dietę MŻiWSR, a efekty będą dla ciebie zdumiewające - uwierz mi tu nie ma żadnych cudów.

Gość michnoon
www.Wianeczek.pl - forum dla kobiet :)

No to poszukaj sukni, ktora te (prawdziwe albo siedzace w Twojej glowie) mankamenty zatuszuje :) I nie ma sensu na sile sie odchudzac przed slubem, bo po cholere dodawac sobie kolejny stresor, jakby ich bylo malo przy organizacji wszystkiego.

Gość tez grubaskaa
Mam to samo z tym, że ślub dopiero za rok, ale już myślę o odchudzaniu. Odchudzam się od stycznia i schudłam zaledwie 3 kg:( na mnie już nic nie działa mż, sport. Za dużo było diet w moim życiu i za dużo efektów jojo i metabolizm zwaliłam teraz nie potrafię go przywrócić do normalności. Jak mało jem i tak nie chudne, bo jak widać idzie 3 miesiąc, a wynik 1 kg na jeden miesiac, a to powinien byc tygodniowy wynik:( jak w takim tempie bede chudla do do wyboru sukni nie schudne a mam do zrzucenia duuzo.

Gość coś skromnie u ciebie
polecam więc dobrego dietetyka

Niestety ja już mam kupioną suknię, tylko przymiarki mnie czekają... Nie zakrywam się hormonami, bo ćwiczę baaaardzo dużo, regularnie od kilku lat, nie jadam dużo a waga w miejscu :/

Gość fxvewfcwfcgew
wszystkim szczupłym (obżerającym się) wydaje, że my grubasy się obżeramy, to nie możemy schudnąć otóż nie! byłam 2 miesiące na bardzo dobrej, zdrowej diecie, chodziłam na basen i co? nie schudłam nawet kilograma.

Gość jejejjejejejejejejjejejejejjej
Ja jestem chuda jak szpak i boję się, że w sukni będę wyglądać jak kościotrup, do tego mam okrągłe plecy więc fatalnie to wygląda. Także szczupłość nie jest gwarancją piękna, głowa do góry ;-)

Gość jejejejjejjjjejejjejejeje
Podobnie ludzie grubsi myślą, że chude osoby mało jedzą albo wiecznie się odchudzają, a to tez nie zawsze prawda, wiem z własnego doświadczenia

Gość ja mam ślub niedługo
i też panikowałam, że nie mogę schudnąć. Zmieniłam tabletki anty i w ciągu miesiąca doszłam do swojej wagi, a walczyłam z 4kilogramami wcześniej pół roku i bez efektów. Więc nie mówcie, że burdel z hormonami to wymówka, bo byłam bezsilna. Dla niektórych 4kg to może niewiele, ale nawet 1kg nie mogłam się pozbyć.