Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fufa

Ktoś na listopad/grudzień 2013?? :)

Polecane posty

Hej! Dziś zrobiłam test i 2 kreski, więc trmin przewidywany na listopad/grudzień :) W zeszłym roku pisałam na kwietniówkach ale zakończyło się poronieniem. Mam nadzieję, że tym razem będzie ok:)

Gość uppaa
pupppaa:)

Gość upponnnn
fkk:)

Gość młoda przyszła mama:)
Hej, ja mam termin na listopad 2013. to moja pierwsza ciąża, boję się trochę! już raz byłam w szpitalu z powodu delikatnego plamienia w 4tygodniu, wtedy też miałam robione pierwsze usg, ale jeszcze nie było widać zarodka, dlatego lekarz kazał badanie powtórzyć za 10dni. wczoraj byłam więc na usg, lekarz ustalił,że jest to 6tygodni i 5dni, bobasek ma 10mm:) i widziałam już bijące serduszko-aż mi łezka poleciała, bo tak się denerwowałam przez te 10dni oczekiwania na ponowne usg. Od pobytu w szpitalu biorę duphaston i nospę 3razy dziennie. Poza tym jestem na zwolnieniu od 2tygodni, bo lekarz kazał mi na razie leżeć. Czuję się różnie szczerze mówiąc, to zależy od dnia. zazwyczaj jest tak,że prawie po każdym posiłku, bez względu na to co zjem, mam lekkie mdłości. Ostatnio w weekend bardzo źle się czułam, a byłam akurat w szkole, więc w ogóle masakra i wtedy pierwszy raz wymiotowałam i nie miałam ochoty nic jeść. Ponadto mam powiększone piersi z czego bardzo się cieszę i mój Mąż zresztą też:) Piszcie jak u Was wyglądają te pierwsze tygodnie, bo jestem bardzo ciekawa:)

Ja narazie mam ok. 4 tygodnia i piersi bolą okropnie, zwłaszcza przy dotykaniu i martwie się troche, bo pierwsza ciaze poronilam w 8 tygodniu. Ta ciaza byla nieoczekiwana, ale tym razem stwierdziłam,ze nie bede sie przejmowac jak w 1 ciazy i co ma byc to bedzie :) Pozdrawiam :)

Gość Horny mommy ))
witam was ja tez sie dowiedzialam przedwczoraj,to moja pierwsza ciąza,pobolewa mnie lekko brzuch ,to moja pierwsza ciaza czy wy tez tak macie?

Gość Horny mommy ))
sorki ze pisze bez ładu ale w szoku jestem ze tak szybko zaszlam,zaczelam starania niecale 3 miesiace temu:)

Gość młoda przyszła mama:)
mnie też brzuch nieco pobolewa czasami, wydaje mi się,że to normalne - z tego co rozmawiałam z koleżankami. Mi też szybko udało się zajść, myślałam,że takie starania potrwają co najmniej kilka miesięcy, a tu już w pierwszym cyklu! normalnie szok:)

Dziś zrobiłam sobie drugi test dla pewności, tamten miał 2 kreski, ale właściwa była bladziutka. Dzisiaj kreską ciązowa jest tylko o pół tonu jaśniejsza niż testowa. Narazie jajniki czasem tylko daja znać o sobie, ale nie tak bardzo jak np. przedwczoraj. Śluz co prawda nie wypływa, ale czuję ze sucho to to nie jest :P Biorę folik 15 mg odkąd dowiedzialam się o ciązy, a do lekarza wybieram się około 14-17 kwietnia :)

Dziś od rana do południa miałam mdłości oraz okronie piekły, wrecz palily mnie piersi. Na szczescie przeszlo, ale mam okropnego lenia!