Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak zniewolić bruneta

Polecane posty

Gość wredniucha101
jaki typ bruneta preferujesz?

Gość Johny 5
kajdanki, łańcuchy, rzemienie, pasy skórzane, nóż na gardle, pistolet przy głowie, nie wiem, walizka forsy?

Gość Elvis_XX
Bruneta można zniewolić wódką, a jak niebieskooki to po wódce jeszcze piwo i będzie cały Twój, a nawet pofika :)

Gość kawaleria
prawdziwe pytanie brzmi jak zbrunecić niewolnika

podobno jak facet za dużo wypije to ma problem z fikaniem :D wredniucha, ja wolę takich bardziej swojskich przystojniaków :) i przde wszystkim liczy się uśmiech, spojrzenie, inteligentny wyraz twarzy i zgrabny tyłeczek :)

Gość Johny 5
o rany wredniucha, o gustach sie niby nie tego, ale coż to za wstrętny ryj na tych zdjęciach!!!!!! fikołek, zachodzisz bruneta od tyłu, pac go drągiem i jest twój...

Gość Elvis_XX
No ja jestem brunetem, niebieskookim i nawet po bardzo dużej dawce alko nie mam problemów z fikaniem, nawet takim bardzo fikuśnym fikaniem :)

Gość Elvis_XX
raz nawet po trzech piwach dałem radę sie masturbować..

Gość wredniucha101
sorry dzieci, ale tak wygląda prawdziwy mężczyzna (tu jest ucharakteryzowany do roli, a na co dzień: http://www.google.pl/search?hl=pl&gs_rn=7&gs_ri=psy-ab&pq=jason+momoa&cp=5&gs_id=c8&xhr=t&q=khal+drogo&bav=on.2,or.r_qf.&biw=1280&bih=707&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=p-JRUfeUMqGe0QX_hYHQDg#um=1&hl=pl&tbm=isch&sa=1&q=momoa+jason&oq=momoa&gs_l=img.1.1.0l2j0i10i24j0i24l2.1700316.1703054.0.1704380.14.9.0.0.0.2.97.515.8.8.0...0.0...1c.1.7.img.AMKjXCWKHPE&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44342787,d.d2k&fp=1f520a68b2aa79d1&biw=1280&bih=707

Gość Elvis_XX
Oh, jacy biedni Ci blond podszywacze o nie-niebieskich oczach :) Nie mają u fiku żadnych szans na małe fiu fiu :)

Gość wredniucha101
a wracając do pytania w temacie - tak go musisz przelecieć, żeby tego nie zapomniał do końca życia i ciągle chciał wiecej

Gość Johny 5
jak on ciebie pac to nie jest zniewolenie:P ciekawi mnie, jak po fotografii poznać, ze to "prawdziwy mężczyzna"? że jest uczciwy, honorowy, prawdomówny, że pomaga żonie, że ja kocha, że uwielbia własne dzieci - no jak to poznać po jakieś stylizowanej obrabianej fotografii? no, może jest trochę do jezusa podobny, ale to niby ma świadczyć o męskosci?

Gość Johny 5
no chyba, że ty go z tyłu drągem pac, a potem on ciebie drążkiem pac pac pac :D :P

Gość wredniucha101
nie pitol Johny - ja prawdziwego faceta wyniucham ze stu kilometrów - ale nie piszemy tu teraz o o przymiotach ducha, ale o czystym seksie w krystalicznej postaci ;-)

Gość wredniucha101
fiku - owszem trywialne - ale zawsze skuteczne!