Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość paula539

trądzik różowaty

Polecane posty

Gość paula539

witam. od 3 miesiecy sie mecze z jakims swinstwem na brodzie krostki małe grodki a gdy zaczyna sie goic zostaja czerwone place..i reszta buzi jest super..bez czerwonej policzkow..nic takiego nigdy nie zaobserwowałam nigdy. lekarz pierwszego kontaktu stwierdził tradzk rozowaty.. jeden antybiotyk pomógł ale na chwile powróciło. tym razem wybrałam sie do dermatologa. zapisane mam unidox i rozex. biore od 3 dni.diete tez zaczełam stosowac zero kawy ,herbaty pikantnego itp... wszystko było ok do wczoraj pojawił mi sie wysyp na brodzie..mega szczypiaca kaszka..moze powodem jest maseczka z czerwonej glinki ktora zrobiłam a moze to przez rozex. nie wiem czy smarowac dalej? wiem ze niektorzy borykaja sie z bardziej zaawansowanym trądzikiem różowatym ale dla osoby ktora całe zycie nie miala problemu z tradzikiem w zadnej postaci to katastrofa.. wpadam w depreche..a ja tez mam za soba niestety,.moze to na tle nerwowym..tysiac pytan! dermatolog stwerdziła równiez ze poodem moze byc zaburzonie hormonów ,badz próchnica zebów nieleczona. rownież kazała mi odwiedzic dentyste..pomocy...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować