Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elissa ...

Jestem w 5 miesiącu ciąży czy w UK usuną mi ciążę?

Polecane posty

Gość Elissa ...

Niestety ale niedawno dowiedziałam się o swojej ciąży, nie miałam żadnych objawów, nawet brzucha NIC i poszłam do ginekologa po pigułki antykoncepcyjne, a ona mi powiedziała o ciąży... poród odpada, muszę usunąć czy w UK się tego podejmą?

Gość mozg niech ci usuną
o, sorki... tego nie masz przecież...

Gość Bądź sobą
palnij się w łeb najlepiej będzie, to chyba jakieś śmieszne prowo...

Gość ! Terenia !
W Wielkiej Brytanii usuwają ciążę do 24 tygodnia, więc ok, możesz pojechać, a jak powiesz, że poród może spowodować u Ciebie uraz psychiczny to nawet po 24 tygodniu ciąży Ci usuną, powodzenia 🌼 🖐️

Gość takasobieczytająca
Zdurniałaś? W 5 miesiącu niektóre dzieci rodzą się i PRZEŻYWAJĄ...to już zakrawałoby na morderstwo, wybacz:(

Gość Elissa ...
Dzieki Tereniu, ja i tak mialam wyjeżdzać do Anglii do chlopaka, no ale w tych okolicznościach, wyjeżdzać musze juz teraz, nie chce dluzej z tym zwlekac, a aborci farmakologicznej sie nie podejme, bo boje sie o swoje zdrowie bo przeciez na nia juz jest za pozno...

Gość hm m m
chlopak wie? ciekawe czy podziela twoj entuzjazm

Gość do takasobieczytająca
w naszym kraju to zabicie plemnika to już morderstwo

Gość biore sie za swoje zycie
Mozg se usun , morderczynio niewinnego dziecka .

Gość Elissa ...
hm m m na tak wie. Na początku się nie zgodził ale go przekonałam, ze to będzie najlepsze rozwiązanie. Gdybym wcześniej się dowiedziała o ciąży to od razu bym usunęła, a nie czekała do 5 miesiąca, ale nie było ZADNYCH objawów nic...

Gość ilonka21
Wybaczcie, ale nie mam szacunku do takich ścierw. :( Porażka... w głowie siano, w butach słoma... Życzę Ci, żebyś cierpiała w męczarni, żebyś pożałowała tego. Dla mnie jesteś zerem. Wszystkiego najgorszego

Gość cojestnoo
Chcesz usuwać ? ;/ Pomysl sobie jak dojdzie do tego jak zaczniesz myśleć jak dorośniesz co by było gdyby to maleństwo się urodziło ... Będzie Ci się śniły niemowlaki po nocach . Wyrzuty ... Znam taki przypadek .

Gość iga b.
ale czego chcecie od dziewczyny? nie chce dziecka to nie, to nie jest żadna morderczyni, poza tym sama bym usunęła ciążę gdybym wpadła, ja rozumiem co to znaczy nie być gotowym do rodzicielstwa, a z seksu małżeńskiego nie zrezygnuję, mój mąż również nie.

Gość Bądź sobą
niestety ale morderstwo, bo takie dzieciątka przeżywają... Ale podzielam zdanie ilonka21 a Wy se mówcie co chcecie. Potem będzie żałowała i tyle..

Gość dziś na pomarańczowo
bzdury jakieś. gdzie jest aborcja legalna, tam się usuwa, do 12 tygodnia, czyli 3 miesiąca. koniec, kropka. a temat to durne prowo

Gość do cojestnoo
przestań gdybac,

Gość Booooze....
Ile ty masz lat, ze tak pochopnie podejmujesz tak powazną zyciową decyzje? Po srodki antykoncepcyjne chodzi sie przed sexem, nie po zajsciu w ciaze...

Gość Elissa ...
Booooze.... umiesz czytać? przecież nie wiedziałam, że jestem w ciąży! wcześniej używałam plastrów i mi się skończyły, więc teraz chciałam iść po receptę na pigułki antykoncepcyjne

Gość ! Terenia !
czarna_jagodziankaa - Ku­ pier­dolisz, a się nie znasz :O poczytaj trochę i się dokształć, na bank w UK usuwają do 24 tygodnia ciąży 🖐️

Gość w anglii s\apewne procedury
które trzeba przejść zeby usunąć - to nie jest tak hop siup zeby usunąc to najpierw musisz tam pracować, być ubezpieczona itd potem zarejestrowujesz się u gp on wysyła cie na spotkania z psychologiem który sprawdza twó stan psychiczny i dopiero wtedy następuje decyzja czy usuną czy nie

Gość ! Terenia !
* ku­rwa nie ku :classic_cool:

Gość do w anglii s\apewne procedury
do w anglii s\apewne procedury x ale jak zapłaci to jej usuną i będzie miała super warunki do dochodzenia do siebie, w czyściutkiej klinice, anglia to nie jakaś pożal się boże polska, gdzie gówno jest dla obywateli.

Gość Bądź sobą
czytałam pobieżnie i faktycznie w UK usuwają do 24 tc....

Gość ! Terenia !
Zabij jak urodzisz - Naucz się ortografii "wziąść" ja pier­dolę :O Co za kretynka :O A! I poczytaj sobie do którego tygodnia w UK robią aborcję, a nie pieprzysz aby pieprzyć 🖐️

Gość Zabij jak urodzisz
Terenia ty kretynko nie mam polskiej klawiatury.Ale to trzeba miec mozg,zeby sie domyslic.Ty go NIE MASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie musisz miec polskiej
klawiatury by wiedziec ze pisze sie WZIAC a nie WZIASC:D Ja tez nie mam polskiej klawiatury:P

Gość Mama Helenki i Martynki
A może zamiest usunać to odać do adopcji, dużo ludzi nie może mieć dzieci a adopcja daję im taką mozliwość.

Gość bmwwwwwwwwwwwwwwwww
serio żadnych objawów ? a okres ? przecież jak brałaś piguły to jest przerwa na okres

Gość Zabij jak urodzisz
! Terenia ! To jest forum ciaza,porod,macierzynstwo i wychowanie dzieci.Spadaj i szukaj forum ;nie nawidze dzieci albo jestem uposledzona