Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikiduofreszzzz

za... kult ciała

Polecane posty

Gość mikiduofreszzzz

ja nie rozumiem, najgorsze to, że to kobiety napędzają mit o tym, że kobieta musi być IDEALNA znam wiele kobiet, które mają w nosie to - że mają lekki cellulitis, że mają pryszcza na środku czoła (wcale nie nakładają na niego tony tapety - która notabene rzuca się w oczy bardziej niż pryszcz), które noszą spódniczki mimo NIEIDEALNEGO KSZTAŁTU NÓG i nie pędzą na siłownię, które lubią dobrze zjeść i po prostu starają się nie przeginać (ale nie zależy im na rozmiarze XS, cieszą się z M lub L) są uśmiechnięte - nawet jeśli mają lekki krzywe zęby to się nie martwią tym, że to widać nie stroją się codziennie jakby były święta i właśnie mają ogromne powodzenie i to u fajnych facetów więc chyba nie chodzi o to by być jak z telewizora, a mieć uśmiech na twarzy i być zadbaną, pewną siebie i swego wdzięku tak więc kobiety... nie beczcie, że ważycie 60 a nie 50 - bo to nie liczy się nie jesteś otyła - jesteś ok nie musisz mieć ciała jak niedożywiona miranda kerr by być atrakcyjną nie musisz nosić mini i szpilek, nie musisz każdego stroju przemyśleć 5 razy wkładaj dżinsy, wygodne tenisówki, obcisły top, uśmiechaj się, bądź pewna swej wartości a zobaczysz - będziesz o wiele szczęśliwsza i będziesz mieć większe powodzenie sprawdziłam na sobie!! działa

czyli na fajnych facetów(?) twoim zdaniem licza tylko brzydule z nadwaga żółtymi krzywymi zębami syfami na ryju które mimo niezgrabnych nóg wciskaja sie w mini i wpierdalają chamburgery na stacji:p a ci fajni faceci to bez gornej jedynki łysiejący z mięśniem piwnym:classic_cool:

Gość tak to ja ,ta z twojego snu
tylko na kafeteri wszyscy mężczyzni szukają królewny , a wszystkie kobiety pomijając dział diety, wyglądają jak z żurnala . Ot paranoja tego forum , zaraz cię zjadą od zaniedbanych knurów