Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xagama

Czy będę w ciąży ?

Polecane posty

Gość Xagama

Witam dzień przed owulacja mialam stosunek bez zabezpieczenia to było w piątek wieczorem a w sobotę miałam mieć owulacje staram się o dziecko mam 20 lat dzisiaj robilam test i nie wychodzi poszłam tez po betaHgc i tez nic nie wyszło tzn był negatywny od ostatniego stosunku bez zabezpieczenia minęło 4 dni czy myślicie ze to za krótko aby cokolwiek wyszło . Jedynie co upodobnione jest do zapłodnienia w moim przypadku to podwyższona temperatura ciała 37,7 stopni i ból brzucha dół ale już sama nie wiem czy to nie pod wpływem psychiki . Co o tym myślicie czy w tym miesiącu przekreśla to moja szanse na ciążę ? Prosze o sensowne wypowiedzi . Pozdrawiam :)

Gość lookoflooks
czekaj sprawdzam-czarny mary uuuuuu,moja szklana kula mowi, ze niestety nie bedziesz

Gość Xagama
Prosze o sensowne odpowiedzi

Gość Bądź sobą
ha ha ha ha padłam, chyba nie dorosłaś (nie chodzi o wiek a o psychikę) bo sama miałam 22 gdy urodziłam i czytając takie wypowiedzi jak Twoja dechy zaliczam

Gość Xagama
Ok

Gość Maryyyys
Widzę ze wypowiadają się tu ludzie którzy nie rozumieją tego wątku i chyba sami nie dorośli do ciąży . Oczywiście ze nie przekreśla ci to niczego po pierwsze jesteś młoda gratuluje ze w tak młodym wieku decydujesz się ma macierzyństwo po drugie testy zaczynaja wychodzić tak po 7 dniu i te 3 dni sa jeszcze bardzo decydujące a najlepiej poczekać do miesiaczki:)

Gość Xagama
A ok a który test szybciej wyjdzie bo jak czytam to tak beta wychodzi szybciej .. Więc ?

Gość do Bądź sobą i autorki
Badz soba Czesto czytam twoje wypociny na wielu watkach i powiem ci drogie dziecko ,ze jestes bardzo malo rozwinieta intelektualnie ,arogancka i zarozumiala dziewczynka ,ktorej wydaje sie ,ze posmakowala juz zycia na tyle by traktowac ludzi z gory.Otoz nie.Zmienialas nicka juz kilkakrotnie ale swojego zachowania nie niestety.nie masz nic do powiedzenia w temacie to nie pisz .Dziewczyna ma "problem " ma pytanie , wchodzisz i odpowiadasz .Nie podoba sie to wynocha. Do autorki : za wczesnie na testy zdecydowanie i szczerze zeby nie wzbudzac niepotrzebnie negatywnych emocji lepiej bylo zapytac po prostu kiedy najlepiej zrobic w twojej sytuacji test a nie pytac sie czy bedziesz w ciazy ;)my tego nie wiemy a przynajmniej ci ktorzy nie maja szklanej kuli ;)

Gość ja pierdzieleeee
autorko poczytaj informacje na temat zapłodnienia i testów ciążowych. Nie sa zbyt obszerne.

Gość jsjjsjsd
stanowczo za wczenie na test ani beta ani sikaniec jeszcze nic ci nie pokażą ja jestem dziś 2 dzień po owulacji potwierdzonej testem a współżycie było dzień przed owulacją i w owulacje też staram się odzidzię, ale żeby zrobić test to jeszcze z 10 dni trzeba poczekać