Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojestnoo

Ciaża do usunięcia

Polecane posty

Gość cojestnoo

Mam 17 lat rocznikiem18 i prawdo podobnie jestem w ciąży . Chłopak ma 21 lat ma dom ma prace a prosi mnie żebym usunela co o tym myśleć . Nie robiłam testu bo bedzie mi truł żebym usuneła chociaż nie chce stało się to sie stało . Objawy mdłości ,ból krzyża , częste oddawanie moczu , duży apetyt . Co o tym sądzicie . ?

Gość Bądź sobą
ej ej ale bóle krzyża są w późniejszej ciąży, a spowodowane są tym, że brzuszek ciągnie... Duży apetyt przy mdłościach? Ciekawe...

Gość Bądź sobą
a musisz mu się spowiadać z każdej minuty swojego życia? Zrób test a jemu nie mów.

Co za facet, ja nie rozumiem takich ludzi, to nie mezczyzni dla mnie tylko cioty. Ja bym zostawila faceta albo niech on mnie zostawia a ja bym ciazy w zyciu nie ununela.

Gość bkjj
Co sądzę? Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy z tego czym jest macierzyństwo. Usuwaj skoro nie jesteś gotowa.

Gość cojestnoo
Czytałam na ten temat to jest taka możliwość spotka to 30% kobiet . Spowodowane jest powiększeniem macicy co naciska na nerw . I tak może być do samego końca choć nie którym przechodzi w 3 mies. No tak dużo jem a mdłości nie wymioty , takie nagłe . Chociaz może to od tego wlaśnie apetytu ..

Gość Że tak powiem......!
A Ty co??????????? Jasnowidz? Zrób kobietko test i sprawdź czy faktycznie jesteś w ciąży... Mnie zawsze przed okresem boli kręgosłup i bardzo dużo jem. To żaden wyznacznik ciąży.....

Gość cojestnoo
Nie ja nie jestem gotowa tylko on .

Gość co do bóli krzyża
to się zgadzam. Tez mam takie bóle od początku...

Gość cojestnoo
No ty akurat tak masz ja nigdy nie miałam takiego czegoś żeby mnie bolał krzyż czy cos . Z resztą nie długo spodziewam się okresu wiec wszystko wyjdzie na jaw . Jak nie będzie to i tak się kapnie .

Gość Że tak powiem......!
Poza tym wkurzają mnie tacy faceci.Co za brak odpowiedzialności za swoje czyny! Bzykać się chcą i to najwygodniej skończyć w środku,bo przecież nie będzie chodził nerwowy przez stosunek przerywany. A jak już coś zmajstruje to umywa ręce. No litości!!!!

Gość cojestnoo
Usuwać nie chce za żadne skarby bo wiem że będę żałować a jego nie mogę tak o w dupe kopnąć bo jak się kogoś kocha to takie podejście nie jest najlepsze moim zdaniem .

Gość cojestnoo
No własnie i ten egoizm oni nie rozumieją co to znaczy usunąć dziecko . Nie noszą go w sobie , mało wiedzą ale idź zrób . Patrzą tylko na swoje tyłki - egoiści ...

Gość cojestnoo
Miała któraś z was podobną sytuację z drugą połówką ?

Gość do Że tak powiem......!
od kiedy to stosunek przerywany jest bezpieczny, kolejna co rozkłada giry a nie zabezpiecza się. Co za popierdolone dziewczyny, dlaczego się nie zabezpieczacie, dawać umiecie a już zabezpieczać nie, ale tłumoki. Facet bierze jak mu dajesz.

Gość cojestnoo
Nie pisałam nic kompletnie o stosunku . Czy się zabezpieczam czy nie , nic nie mówiłam na ten temat .Więc nie wyisuj mi tu twoich zachowań . Z tego Twojego pisania wynika jednoznacznie, że jestes pusta . Nie złe słownictwo . Jak u gimnazjalisty . Dzieci spać .

Gość cojestnoo
Ale rozkojarzenie . Sory ;)

Gość może czas
czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie SKĄD BIORĄ SIĘ TACY LUDZIE??? Ich sieją czy wykopują spod ziemi...?? :o Ty dziecko zamiast iść spać to wolałaś się pieprzyć "ze swoim chłopcem", więc masz co chciałaś :o myślałaś że dzieci bocian przynosi?? Chłopaka też gratuluję... Nie zasługujesz na kogoś kto by bardziej wspierał?? :o co ci teraz poradzić?? W dodatku na forum o macierzyństwie??

Gość cojestnoo
Ja was ludzie nie rozmumiem . Po co ta krytyka od razu może i mam 18 lat ale rozum mam . A zdażyć się może każdemu . I mi nie powiecie ,że nie. takie jest życie . Ja sie tam tego nie boję nawet fajnie ze może powstać taka mała polowa mnie i mojego chłopaka . Radę sobie dam to na pewno a z takim podejsciem jak wy macie to rad nie powinniście dawać . Odrobinę optymizmu pesymiści ;)

Gość ale pustaaaaaaa
tak, radę napewno sobie dasz, masz już pewnie dom, pracę za 10 tys. miesięcznie i co tam dla ciebie wychowanie dziecka, to pikuś.

Gość cojestnoo
Tak się składa że dom mam . A pracę za 5 tys . Pracuję za granicą ;) Głupio Ci ?

Gość pomponikkk
hahahahhahahahahhahahaha padłam

Gość Mama Helenki i Martynki
Jak chcesz je usunać to może zamiest usunać to odać do adopcji, dużo ludzi nie może mieć dzieci a adopcja daję im taką mozliwość.

Gość cojestnoo
Troche czasu miałam na przemyslenie i ani nie usune ani nie oddam ! Ani wy nie popełniajcie tego błedu . Jak taki koleś sie trafi to kopnąc go w dupe i tyle .

Gość hmm mm
hahahha a jestes pewna na 1000% ze jestes w ciazy? bo narazie to widze ze juz planujesz usunac a dopiero przed @ jestes xD brawo! a te objawy to wystepuja w pozniejszej ciazy! na poczatku to co najwyzej mozesz miec duzo wodnistego sluzu i tkliwe piersi.