Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enduro BMW 25

prawo jazdy na 6 miesięcy zabrali mi ;/;/;/;/

Polecane posty

Gość Enduro BMW 25

a mam na trzy kategorię ,, A B C ,, no super ;/;/

Gość nsndjdk
i bardzo dobrze dresiarzu !

Gość Enduro BMW 25
po kilku piwach ;/ no mądre ;/

Gość gregorik 27
było pic tyle motocyklowcu zasrany

a mog ci sie zapytac jak wyglądasz?? niech zgadne, czy jestes lysy, trocge napakowany, masz lańcuch na szyji i tube w bagazniku??

Gość Kierowca Tira
głupi dureń

Gość Enduro BMW 25
a co to ma do rzeczy no ale ok co mi szkodzi.....chodzę na siłownie od 6 miesięcy , biegam dla kondycji , nie jestem już łysy i nie mam tuby w moim Audi z 2009 roku....i tak przez spory czas nie pojade nim

Gość Enduro BMW 25
aaaaa tam...pod koniec lipca będę miał :)) jednak na 4 miechy ;/

no to czyli klasyczny bezmózg z BMW gratulujemy, zająl pan pierwsze miejsce w konkursie "kretyn nad kretynem" szkoda ze nie potraciles kogos albo nie przyjebałes w cos, ludzie to zamiast mózgów mają nasrane

Gość lkhigfliydlud
gratulacje idioto!!! jak może kogoś zabijesz to też sie pochwalisz!!

"czyli klasyczny bezmózg z BMW" bezmozgiem to mozesz nazwac czlowieka, ktory ocenia kogos po nicku na forum. Lub tez po tym jakim jezdzi samochodem. Miauczycie wszyscy co do jednego o pochopnym ocenianiu, oburzacie sie gdy ktos powie o was negatywne rzeczy nie znajac was na podstawie koloru oczu/wlosow czy sposobu ubierania sie a sami co robicie? Ja pier... co za hipokryzja :o

Gość fedfs
i prawidłowo, powinni cie jeszcze wsadzić na miesiąc potencjalny morderco :O

Gość ????????????
to zabieraja na tak krotoko ?? ile wydmuchałes ?? czy tatus prokurqtor albo pies jebany. ?

mycha--- wez sobie z laski swojej przeczytaj caly topic, to sie dowiesz o co caly harmider i troszke pomysl, zapewniam słońce to nie boli

Gość obrończyni pudelków
słabe prowo bo za jazde pod wpływem zabierają na 2 lata ;)

"niech zgadne, czy jestes lysy, trocge napakowany, masz lańcuch na szyji i tube w bagazniku??" v "no to czyli klasyczny bezmózg z BMW gratulujemy" v nie odwracaj kota ogonem, bo czy nawiazywalas tutaj rowniez do jazdy po pijaku czy tez nie, nie zmienia to przekazu twojej wypowiedzi. Ewentualnie tylko w taki sposob, ze wszyscy posiadacze BMW sa nie tylko bezmozgami, lysymi napakowanymi dresami z lancuchami na szyji ale i jezdza po pijaku. No tak, robia to masowo, specjalne zjazdy maja od tego. Prosze cie...

Gość jbhikhnihun
Jak się czuje niemiecki kurvidołek? :classic_cool: Wór na berlińską spermę ? :classic_cool:

kochana na mojej wsi w co drugiej bramie stoi BMW a jezdzi nią lysy napakowany bezmózg ktory pali gumy na przystanku autobusowym o 3 w nocy po pijaku wiec sorry ale mam doswiadczenie z tego typu egzotami

to bardzo inteligentna jestes skoro jedziesz po wszystkich jedna miara. Sama jezdze duzym bmw ze sportowym tlumikiem a uwierz mi, ze mam wlosy na glowie i szpilki na nogach. Zazwyczaj ubieram sukienki i spodnice, w dresie nie chodze. Po pijaku tez mi sie nie zdarzylo jechac. No ale ludzie twojego pokroju pewnie i tak beda mnie oceniac w ten sposob, ewentualnie jak zobacza kobiete za kierownica to powiedza, ze dziwka co sie wozi autem chlopaka dresa. Tacy ludzie sa ograniczeni w pewien sposob, tak jakby nie do konca potrafili korzystac ze swojej inteligencji, to troche jakby kalectwo.

Gość Mycha ma brzydką twarz
Bo się wozisz BMW tego starego niemca, który ci czasami pozwoli wsiasc za kierownice, jak sie w nocy postarasz :classic_cool: :D:D:D:D hahahahahahaha

yhm... dobrze jak juz wylałas swoje frustracje droga kolezanko to juz sie uspokój bo naprawde na nikim nie robisz wrazenia, poza tym ten palant juz dawno ma w dupie ten topic a ty sie indorzysz... troche godnosci do samej siebie,

Gość UWAGA- UWAGA -UWAGA---
mycha jexdzi betką swojego sponsora i się rzuca jak pchła na psie :D

Gość luk lajk king kong
bmw do szwabski szrot i tyle :D mycha spierdalaj robic lody szwabom za rundke ich szrotem :D

Gość tgrtsgtr
mycha mysli, ze jak zalozy sukieneczke i szpileczki i wsiadzie do super fajnego dużego!!! BMW uwaga ze SPORTOWYM !!! tłumikiem to jest tak zajebista, a my tu wszyscy kurva umieramy z zazdrości :D:D:D:D Dziwne tylko, że ciągle przychodzi na to furum dla plebsu takiego jak my :D:D:D:D

Gość tgrtsgtr
a buciki oczywiście od najdroższego projektanta! nie zapomnijmy!! Sukieneczka też zapewne!!!!

sexi czasami jak sie nie wie co odpowiedziec to lepiej po prostu przemilczec temat wiesz? Nie wiem w jakim stopniu mozna chciec robic wrazenie na forum, ja tu po to nie przyszlam w kazdym badz razie. Zwrocilam tylko uwage na twoja pobieznosc w ocenianiu innych, bardzo to zalecialo hipokryzja ktorej nie cierpie dlatego zwrocilam na to uwage. Drazni mnie takie gburowate zachowanie ludzi jakim jest ocenianie pochopnie, stereotypowy tok myslenia i zero logiki w nim zawartej. Takze nie ma tu nigdzie mowy o jakichkolwiek frustracjach a tym bardziej nie widzie zwiazku z godnoscia jesli czlowiek reaguje tam gdzie widzi niesprawiedliwosc i glupote poniekad. Nie zachowam godnosci jak pojde krasc czy sprzedam wlasna duupe a nie napisze opinie na forum, nie pisz mi tutaj byle bzdur.

a wy sobie dopisujcie i wymyslajcie dalej co chcecie. Nie wiecie o mnie nic, nie macie mi czego zazdroscic bo to tylko forum, gdybym taka nieciekawa byla dla was to nawet nie zwrocilibyscie na mnie tutaj uwagi. A skoro to robicie, a nie jestem wcale nikim waznym ani interesujacym, nie pisze tu o swoim zyciu prywatnym, nie wymyslam zadnych interesujacych historii by zwrocic na siebie uwage, innymi slowy nie rzucam sie w oczy a mimo to czepiacie sie - to jednak musicie sie strasznie nudzic i byc smutnymi ludzmi, dla ktorych to forma rozrywki. Wchodze tu bardzo rzadko a wasze prowokacje i zaczepki sa za kazdym razem na coraz nizszym poziomie 💤

Gość bcvbcvbcv
a gdzie twój przydupas dyrektore, ktory sie okazał starym pedałem :D

Gość gość
Trzeba było zamówić sobie z dokumencikcompl. Mega szybko realizują zamówienie a prawko niczym nie różni się od tego oryginalnego. Ja jestem bardzo zadowolony.