Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dredfgty

jestem cholernie niefotogeniczna _ tzn ze jestem brzydka?

Polecane posty

Gość dredfgty

W lustrze widze atrakcyjna dziewczyne,ludzie mowia mi ze jestem ladna.ale na zdjeciach..pasztet do potegi entej.istnieje cos takiego jak fotogenicznosc? Czy to tylko wymowka dla brzydkich? :O Bo moze mysle ze jestem ladna a na zdj widze siebie z boku i widze brzydka osoba :(

Gość prawictwo pospolite191
zdjecie nie zawsze oddaje urode czlowieka ..

Gość ja kiedys czytalam
Ze w lustrze widzimy siebie atrakcyjniejsi,a zdjecia oddaja nasza prawdziwa nature,takze... :P

nie. Poznalam jakis czas temu dziewczyne ( wczesniej widzialam jej zdjecia - wygladala dosc przecietnie, nie mowiac brzydko ) wpadla do mnie z moim kumplem - na zywo wygladala zupelnie inaczej - bardzo ladne dziewcze

Gość lalalalala.
ja z kolei slyszalam, ze zdjecie nie oddaje rzeczywistosci. myslisz, że po co zawodowi fotografowie ustawiają światła itp.?

Gość lady love sama się pocieszasz
spora grupa paszkwili uważa że wyglądają lepiej niż na zdjęciach, a to nieprawda

Ja na wielu zdjęciach też wychodze chujowo, Zwłaszcza tych do dowodu/paszportu/legitymacji. A w lustrze przecież niczego sobie wyglądam... Nawet mój facet (ktorego poznałam przez internet) jak mnie zobaczył na żywo 1 raz powiedział "zupełnie inaczej wyglądasz niż na zdjęciu". Mam tez koleżanke, która na żywo wygląda... no.. tak sobie, cera tragiczna, rysy tez nie jakieś super niby. A jakby wziac do reki KAŻDE jej zdjecie, to po prostu piękna dziewczyna :o. Zaskakujące sie może wydawać, ale tak jest. Zawsze jakoś sie ustawi odpowiednio, uśmiechnie, że wychodzi dobrze. Ja tak nie potrafie. :p

Gość fujarka333
ja mam to samo w lustrze ldnie a na foto tragedia tragedii :O

Gość ja całkiem niedawno
czytałem że oglądając swoje zdjecia jesteśmy krytykami na 100 % i że nie ma zmiłuj.. A innych traktujemy tak lekko z przymrużonym okiem

Gość dix ae
ja tez na zdjeciach z reguly wychodze okropnie, najlepiej wypadam na fotkach kiedy jestem szcześliwa i wyluzowana ale jak tylko probuje pozować to masakra