Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolnajakptak

Do matek katoliczek

Polecane posty

Gość wolnajakptak

Dlaczego pchacie dzieci w lapy tych zboczencow z KK. Przeciez religia chrzescijanska to nie tylko KK. A tak o pedofilach w waszym kosciele, o zboczencach czyhajacych moze i na wasze dzieci wyraza sie Pier(d)onek :D "Benedykt XVI miał ważniejsze sprawy niż problem pedofilii wśród księży - uważa biskup Tadeusz Pieronek. Odnosząc się do podsumowań pontyfikatu Benedykta XVI, w których podkreśla się wychodzące wówczas na jaw skandale pedofilskie w Kościele katolickim, biskup Pieronek zasugerował, że ich znaczenie bywa wyolbrzymiane. " Trzeba byc idiota aby myslec, ze KK ma cokolwiek wspolnego z Bogiem i z chrzescijanstwem :D

Gość polichromia
mnie tam bardziej odpowiadają matki śj tak zakłamanego i zazdrosnego towarzystwa jak zyje nie spotkałem

rzeczywiście , całe masy dobrych wierzących ludzi śą idiotami tylko ty jedna się uchowałaś rozumna :D ty nie jesteś wolna jak ptak - ty jesteś głupia jak drób a konkretnie kura :D

Gość wolnajakptak
SJ nie znam a katolicy sa wszedzie. Wasz papiez siedzi na zlotym tronie kiedy wy placzecie, ze nie macie na chleb :D Grubi biskupi wpierdalaja szynki kiedy dzieci nie maja w domu cieplego obiadu. A po drodze ruchaja sobie wasze dzieciaczki :D

Gość carryyyyyy
No tak , papież siedzi na tronie i pasi gruby brzuch a rząd polski postuje i klepie się po żebrach ujmując sobie od gardła by biedne polskie społeczeństwo nakarmić. Nie jestem praktykująca i katoliczką też bym siebie nie nazwała , raczej omijam te rejony ale wypociny autorki są dla mnie szczytem braku inteligencji. Jak się nie ma obiektywizmu i wiedzy to wstyd wogóle na ten temat pisać, nie sądzisz autorko?