Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32atak

Romans z Hiszpanem

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam 22 lata i jest en w kropce. Jakis czas temu poznalam Hiszpana. Na pierwszy rzut oka nie podobal mi sie, nie nalezal do tych super sexy. On jest w tym samym wieku co ja. Zaczelismy jadnak do siebie pisac ( po angielsku) i sie spotykac. Okazal sie bardzo intetesujacy i czuly. Zawrocil mi w glowie totalnie! Teraz jestem w kropce. Musialam wrocic do Polski by dokonczyc studia. Po skonczeniu ich chcialabym wyjechac a stale do Hiszpanii. Ale tutaj mam chlopaka z ktory nie traktuje mnie zbyt dobrze o widza to wszyscy. Co mam wybrac? Przelotna milosc o ktorej nie nie da sie zapomniec, tamtejsza kultura ktora zachwyca, slonce przez Caly rok, czy Polska, rodzina i chlopak? Licze a wasze opinie!

Gość sedfyhujew
następna ze swoją historyjką :D

Gość genevieve37
przeciez mozesz wyjechac na kilka miesiecy lub na rok, zobaczyc jak sie sprawy uloza, moze uda sie i znajdziesz prace, jezyka sie nauczysz , no i zobaczysz co z tym Hiszpanem ;) Ja polecam wyjazd, zawsze to jakies nowe doswiadczenie i moze fajnie sie rozwinac... Wiem co pisze, bylam w podobnej sytuacji, dzis od 13 lat jestem zona Hiszpana ;)

Gość como se llama?D
ymm współczuje ;P męża ;)

Gość genevieve37
dlaczego wspolczujesz? Fajny facet z niego ;)

Gość dsfe
byle zagraniczny facet a Ty już romansujesz i zdradzasz chłopaka. Jakby polski chłopak był czuły to byście uznały, że jest ciotą.

Gość dfghjuytrewq
musisz sie napracować , bo to lenie tylko im guape w głowach i głupoty ;P

Gość genevieve37
nie masz zbyt duzej wiedzy o Hiszpanach... ani o jezyku jak widze ;)

Gość dfghjuytrewq
:) niech Ci będzie ;)

Gość mama3013@@!!!!!
youtu.be/1PQ670sfFXU buuuuuuuuhaha pokazywarka.pl/g5blci/

Dziękuje za odpowiedzi dziewczyny. genevieve37 problem polega na tym, ze jak wyjadę choćby na miesiąc to moge stracić na tym dwa razy. Chłopak mi juz zapowiedział ze ze mna zerwie jak znów gdzieś wyjadę bez niego na dłużej, a co Hiszpan do mnie czuje nie jestem pewna.

dfghjuytrewq to tak jakby powiedzieć, że wszyscy Polacy to złodzieje... mama3013@@!!!!! to było troszkę nie na miejscu, ale jasne- każdy ma swoje zdanie. Dodam tylko, że nie byłam tam 2 tyg na wakacjach, ale spędziłam tam pół roku

Gość Stefan gej, lat 57
ja miałem kiedyś chłopaka hiszpana i nie był on zbyt delikatny niestety :-o

Gość gość
ja bym pojechała jak cie facet dobrze nie traktuje to na co ci on proste jak drut jak kochasztego chiszpana to nad czym sie zastanawiasz