Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie miiiiiiiiiii

Ja 25 lat, on 37 - czy to ma sens?

Polecane posty

jeśli Ci zależy - próbuj...mówi się w końcu, że miłość wszystko zwycięża :)

...............

Gość qwedw2d23
o jezu faceci są szczęśliwi jak sobie wyhaczą młode laski :-P pamiętam jaką minę zrobił znajomy, gdy mój mąż powiedział, że jestem młodsza o 10 lat , Żartujesz????? Moja tylko 3 lata!!!!!! :-P

Poza tym trochę boję się opinii innych ludzi, zazwyczaj dają mi 19-20 lat, on natomiast wygląda na swój wiek, jeśli nie na 40stkę.. Na ulicy możemy wyglądać trochę jak ojciec z córką, mimo że w rzeczywistości dzieli nas tylko 12 lat..;)

qwedw2d23 - a nie przeszkadza im to, że kobieta jeszcze studiuje i nie osiągnęła takie sytuacji zawodowej jak oni? że jest tak do tyłu...w jakimś sensie jego gorsza, mniej samodzielna...

Gość qwedw2d23
wszystko zalezy od faceta, jakby mu to przeszkadzało, to by sie z Tobą nie umówił ja nieraz słyszalam komentarze tatuś z córeczką :-P bo ja wyglądam jak nastolatka mimo iż niedługo będzie 30, mam długie włosy za tyłek, dziecinny typ urody, zaś mój małzonek wygląda bardzo powaznie mnie to zwisa, a czy męzowi to nie wiem :-P nie przyznał się

On od początku to wszystko o mnie wiedział, ale może do romansu mu to nie przeszkadzało, a nie wiem jak do poważniejszej znajomości...

Gość qwedw2d23
przecież on tez kiedyś zaczynał, jak każdy zresztą

No niby tak... Po prostu dzieli nas duża różnica w statusie materialnym i chyba też to mnie tak trochę zniechęca.. Boję się, że będę czuła się przy nim gorsza..

Gość Wiadomo po co bierzecie
starszych: starszy- prawdopodonie duże doświadczenie seksualne i unormwana sytuacja finansowa.

umano umano@tlen.pl'; a później wielkie krzyki jak - moim zdaniem to różnica, bo 16-latka to jeszcze dziewczyna z gimnazjum, 25-latka - to już koniec studiów zazwyczaj. Zdecydowanie... To jest kolosalna roznica.... Ja swego meza poznalam tez w wieku 25 lat...