Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmutowana_ana

czy to normalne, że po odstawieniu tabletek anty występuje krwawienie

Polecane posty

Gość zmutowana_ana

bo to juz druga miesiaczka w tym miesiacu... a chce byc mama... czy z moja gospodarka hormonalna wszystko w porzadku skoro poronilam - przez 4 miesiace po tym nie miałam miesiączki - potem zaczełam łykać tabletki anty - i po miesiacu stosowania je odstawiłam. wiem ze igram z diablem ale... nie umiem wytłumaczyc dlatego tak nie dbam o siebie...

Gość paplitos
Bezpośrednio po odstawieniu tabletek masz tzw. krwawienie z odstawienia, a jakiś czas później normalny okres, ciężko powiedzieć jak szybko bo owulacja może być tydzień po odstawieniu równie dobrze jak miesiąc po. A wiem że to wiesz, mimo to napiszę wyraźnie: jak chcesz zostać mamą to zadbaj o siebie! Nie bierz tabletek jeśli chcesz zajść w ciążę, przede wszystkim. A jak krwawienie jest ciągłe i się przedłuża to idź do lekarza.

Gość fgttrryt5
ja po odstawieniu tabsów nie miałam żadnego krwawienia, a na @ czekałam prawie 6 tyg!! Tabsy brałam ponad 10 lat....

Gość adadadmsmsm
Nie zdziw się jak z następną ciążą też będzie nie tak. Kombinujesz za bardzo. daj organizmowi dojść do równowagi hormonalnej. A krwawienie jest normalne pierwsze bo odstawiłaś tab a potem miesiączka już normalna.

Gość autorrrrrrrka
poroniłam przez zaśniad a więc to nie miało nic wspólnego z moimi hormonami i moim stanem zdrowia. a moje kolejne pytanie: gdybym zaszła w ciążę bądź ją chciałą zaplanować według kalendarzyka to ta naturalna miesiączka bedzie tą "ostatnio miesiaczka" i czy od niej mam liczyc swe płodne dni?

Gość autorrrrrrrka
moge prosic o pomoc, odpowiedz?

Gość autorrrrrrrrka
up up

Gość autorrrrrrrrka
up

Gość autorrrrrrrrka
up

Gość charaker?
z czego wiem to po zaśniadzie trzeb min czekać rok z kolejną ciążą. Rozmawiałaś o tym z lekarzem?

Gość autorrrrrrrka
powinnam tyle zaczekać, jeszcze nie skonsultowałam tego z lekarzem. ale po swietach sie wybieram wiec sie dowiem co on na to. ale odstawilam tabletki i juz do nich nie wrócę, bd stosować naturalną metodę skuteczną czy nie, ale do chemii nie wrócę!

Gość o tootooooo
to normalne sama wymusiłaś ale to nie jest miesiaczka tylko krwawienie ja ostatnio brałam diane i po tym szymie w tv ze kilka kobiet zmarło przez to odstawiałam z dnia na dzień - po 2 dniach miałam krwawienie.. później zrobiłam badania na krzepliwość krwi itd.. i poczekałam do kolejnej miesiączki .. to jest zupelnie normalne dziwne byłoby gdybyś nie miała krwawienia po odstawieniu