Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość weronika co znika

czy dużo osiągnęłam?

Polecane posty

Gość weronika co znika

Czasem pojawiają się tutaj tematy, kto ile osiągnął. Chciałabym poznać Wasze zdanie na temat tego, co mnie się udało i może zdanie osób, które były w podobnej sytuacji. Dużo w życiu przeszłam: miałam ojca alkoholika, pijaka, pod koniec jego życia to był po prostu żul -życie z kimś takim pozostawia blizny w psychice, do tego dochodzi współuzależniona matka, z którą relacja zawsze była trudna, toksyczna; w dzieciństwie przeżyłam molestowanie seksualne, które wiele lat się za mną ciągneło; w dorosłości przeżyłam najpierw jeden długi związek, który się rozpadł, a ja bardzo rozpaczałam; potem drugi związek - z facetem, który nie nadawał się do normalnego życia - z tym gościem zaszłam w nieplanowaną ciążę, która okazała się ciążą pozamaciczną - ledwo przeżyłam, bo zostałam źle zdiagnozowana, to było straszne, kolejna trauma. te wszystkie sprawy przepracowałam na terapii. Teraz mam 29 lat, skończyłam studia magisterskie, potem podyplomowe, teraz dalej się kształcę; pracuję - wprawdzie w firmie mojej mamy, ale oprócz normalnych obowiązków w tej firmie realizuję też swoje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować