Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justti cel 15kg

Czy iść na wieczór panieński do siostry?? pomóżcie

Polecane posty

Przez to też nie chcę iść, bo jak ja pójdę to mąż też, a jak ja nie pójdę to on też nie... boję się, że będziemy się później nie potrzebnie kłócić, bo ja sobie coś wkręcę... jeszcze nie wiem, czy pójdę... ;)

Patrząc na jego wiek już na kawalerskie później nie pójdzie... a u brata szwagra było tak, że striptizerka zabawiała kolegów, a nie Pana młodego, bo on nie chciała. Koledzy nie mieli nic przeciwko, więc się tam rozbierała, siadała na nich naga i coś tam jeszcze... masakra... :) a o tym, że nie mogę mówić o tym i o tamtym głośno, bo mąż sobie nie życzy to trochę w tym racji... bo po co ludzie mają wiedzieć, że nam się akurat nie ukłąda i, że się np kłócimy... nie wiem...

Do Weselniczka 21.09.2013... my nie robiliśmy panieńskiego ani kawalerskiego, oboje nie chcieliśmy... więc gdybym kiedykolwiek chciała być na takiej imprezie to sama bym miała panieński...

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"W ogóle wszyscy się ode mnie odwrócili odkąd jestem z moim mężem, bo uważają że jestem wielką Panią, a wcale tak nie jest... po prostu po ślubie sie trochę zmieniło, nie mamy już czasu z mężem na imprezy itd. Oboje ciężko pracujemy Widzę, że wszyscy nam zazdroszczą, a zwłaszcza mi, że mi się w życiu powiodło..." "Moje siostry lubią plotki i na bank naopowiadały naszym wspólnym koleżankom jakichś bzdur na mój temat, że się zmieniłam itd. bo dlaczego niby nagle nikt się nie odzywa..." Hmm nie widzisz tu pewnego wynikania? Skoro sama piszesz, że po ślubie się pozmieniało i nie masz czasu na imprezy to co się dziwisz, że inni się nie odzywają. Siostry nie musiały nic plotkować. Wystarczyło kilka razy odmówić jak się było zapraszanym i już się wypada z kręgu zapraszanych bo przecież i tak wiadomo, że nie przyjdziecie.