Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan_młody

Odnośnie seksu..

Polecane posty

Gość pan_młody

Witam wszystkie Panie. (i być może Panów;)). Chcę doradzić się Was i poznać Wasze zdanie nt. który za chwilę przedstawię. Otóż. Wraz z moją dziewczyną zaliczyliśmy wpadkę. Okres martwienia się, histerii, strachu już dawno minął wsparcie od rodziców mamy, dla swojej dziewczyny robię wszystko, aby było dla niej dobrze.. I właśnie. Ostatnimi czasy, odkąd zaszła w ciąże, strasznie drażnią ją tematy związane z seksem. Kiedyś normalnie mogliśmy o tym rozmawiać a teraz ją to odrzuca. Nie kochamy się wcale mimo że mówi, iż ma na to chęć. Ciąża przebiega prawidłowo, nie denerwuje jej, jestem dla niej miły, nie kłócimy się. Wszystko między nami jest jak dawniej, kiedy to robiliśmy i nic kompletnie się nie zmieniło. Oczywiście nie jestem typem faceta dla którego to jest najważniejsze, i każde jej odrzucenie przyjmuje z szacunkiem i uszanowaniem. Nie narzucam się. Czekam aż pierwsza powie, choć gdy już to mówi to po chwili i tak zmienia zdanie. Ostatni raz kochaliśmy się 14 grudnia. Przed zajściem w ciąże robiliśmy to najmniej 2 razy na miesiąc. Nie narzekała że jej źle, bardzo szczerze o tym rozmawialiśmy. Cóż mogę począć w tej sprawie? Dla mnie to jest troszkę trudna sytuacja, gdyż nie mogę zaspokoić niestety swoich potrzeb ale dla mnie bardziej liczy się to, że ona prosi wręcz o to by o tym nie mówić, nie robić. Więc nie chcąc jej denerwować przystaje na jej prośby. Proszę o rzetelne wypowiedzi. Dziękuje z góry za pomoc. Pozdrawiam!

Gość irlandia27
hej , ja uwazam ze nie masz powodu do zmartwien to ciaza i hormony tak na nia dzialaja, z twojej wypowiedzi wnioskuje iz jest to 1 trymestr wiec spokojnie daj jej jeszcze troche czasu a wszystko bedzie oki , wiem sama po sobie , bylo bardzo podobnie a im brzuszek stawal sie wiekszy tym wieksza stawala sie ochota na sex. pozatym jak napisales wpatka, porozmawiaj z nia bo byc moze nie chce sexu z powodu zlosci na ciebie ze dziecko jej zrobiles.zapewnij ja wtedy ze sie cieszysz i ze bedziesz dobry dla niej i dziecja podkresl jednak ze nie zrobiles tego specjalnie. mysle ze odrobina czulosci i zrizumienia i bedzie ok. powodzenia

Gość pan_młody
dzięki wielkie. rozmawialiśmy o tym i ona nie czuje do mnie żalu. oboje się cieszymy i wiem, że jakoś damy na pewno radę. już jest w 2 trym. ale poczekam i zobaczę co się wydarzy:)

Gość irlandia27
wiec zycze powodzenia ;)