pola01 0 Napisano Marzec 27, 2013 jak wyzej. zastanawiam sie nad zaczeciem brania tabletek i chcialabym was sie spytac o wasze doswiadczenia, wkoncu to chormony... czy przytylyscie? nie mialyscie problemow z zajsciem w ciaze po odstawieniu? albo innych problemow podczas ich brania? niby czytalam o tym ale to czyste statystyki i puste informacje, chcialabym sie sbytac was o potwierdzone informacje z rzycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myskulka Napisano Marzec 27, 2013 hej, mi się wydaje że każda kobieta jest inna.... jedne tyją drugie nie, to indywidualna sprawa :) a jesli chodzi o te metodę to musisz byc sestematyczna i nie mozesz byc zapominalską bo tabletki przyjmujemy o tej samej godzinie każdego dnia i przede wszytskim zanim zaczniesz brac przeczytaj ULOTKE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamila765 Napisano Marzec 27, 2013 ja w poniedziałek wykupiłam właśnie recepte na moje pierwsze tabsy ;p wolę spać spokojnie, ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proponuje najpierw skończyć Napisano Marzec 27, 2013 podstawówkę, jeszcze błąd w słowie hormony zrozumiem ale w słowie życia ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Marzec 28, 2013 no wlasnie te bledy :/ ile masz lat ? co do tab idz do ginekologa ona Ci wszystko wyjasni - za i przeciw - kazdy organizm jest inny wiec nie mozemy Ci powiedziec jak bedziesz sie po nich czula ja tab bralam 6 lat - nie przytylam nie mialam skutkow ubocznych - ale znam dziewczyny ktore je mialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach