Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopasiupka

czy mogę zrobić test?

Polecane posty

Gość hopasiupka
ale czy jesli miałam normalny okres w 27 dniu cyklu a teraz leci nowy cykl i jest już 10 dzien to jest mozliwosc ze zaszłam w starym??? a seks uprawialismy w gumką nie pękła nie zsunęła sie

Gość fcsxzsfd
masz 2 dzieci i nie wiesz, że kreska na teście powinna być różowa a nie biała?

chodzi mi o to z tym miieciem troche czasu od przedostatniej miesiaczki i stąd twoje obawy sie wziely,ale sadze ze panikujesz i nie jestes w ciązy ,tym bardziej ze byla prezerwatywa i wytrysku nie bylo

sluchaj, ja regularnie krwawilam do 3 msc ciązy, ale w twoim przypadku to jest niemal awykonalne abys zaszla w ciąze jesli facet mial na sobie komdom,nie pękl,nie zsunąl sie i i do tego nie mial wytrysku

wynik testu ciązowego jest juz nie aktualny po uplywie 10 min, ja tez kilka razy zapomnialam wyrzucic odrazu test i po kilku godz poszlam go wyrzucic, wtenczas rozne przebarwienia na nim byly ,bo zaszla reakcja z moczu,stąd tyle sie informuje ze test ,ktory lezy dluzej niz 10 min ,jest niewiarygodny

Gość abcdabcdabcd
czyli miałaś @?? nie jesteś w ciąży i wydaje mi się że jesteś bardzo młoda

Gość hopasiupka
moj lezał ponad dobe.... teraz od nowego cyklu biorę tabletki tj od piwrwszego dnia krwawienia, poprosytu tak sobie uroilam juz odrazu po stosunku ze jestem w ciazy i tyle moj maz juz ze mna nie gada bo to jest niemozliwe zebym byla przeciez dostalam okres w dzien kiedy dostalam okres zrobilam test-negatywny! robiłam tez test tydzien po miesiaczce, tez wyszla 2 biala kreska taka szarawa po kilku godzinach zrobilam 2 to samo 3 nic nie bylo a 4 znow biala kreska po dobie.... chyba oszalałam zaraz chyba pojade do apteki po test i zrobie jutro rano.... boje sie ;(

Gość hopasiupka
mam już dwójkę dzieci, oby dwie to wpadka 1- 20 lat, 2 po 4 latach i dlatego tak strasznie się boję .... dlatego się zabezpieczam ale ciagle i tak się boję mój maz powiedział ze nie bedzie juz ze mna uprawial seksu bo na koncu bedzie ze sie na mnie spojrzy a ja bede w ciazy.... mam ze sobą problem musze chyba wyluzowac. kochamy się zadko 1-3 razy w miesiacu zawsze z prezerwatywa i nigdy nie dochodzi we mnie... ale mimo to i tak się bardzo boję ;(

Gość hopasiupka
jak mówicie czy jesli od stosunku mieło 23 dni to test juz by to pokazał... w poprzednich ciazach odrazu zatrzymal sie okres i w 20 dniu bylo widac juz pecherzyk ciazowy a test wyszedl pozytywny 14 -15 dni od stosunku....

Gość hopasiupka
wczesniej przez 2 cykle grudzien styczen brałam tabletki ale musialam je odstawic bo ciagle mialam okres, nie krawanienie plamienie tylko okres przez 2 bite miesiace, zrobilam przerwe i wlasnie seks byl w tej przerwie... ale jak juz napisalam z gumką i nie doszedl dostalam miesiaczke 27 dnia cyklu.... i biore znow tabletki tym razem inne okres trwał 4 dni-obfity ze skrzepami a 3 pozostale juz raczej mniej ogfity, a koniec plamienia jeszcze w niedziele (8 dzien okresu)

Gość hopasiupka
ZACHOWUJE SIE JAK DZIECKO, jestem dorosla kobieta po 2 porodach a panikuje jak dzieciuch.... jak nastolatka, musze isc do psychologa albo naprawde wyluzowac bo maz wkoncu ode mnie odejdzie, jestem mloda a moje libido to 0 a kazdy seks jest strachem i z musu zeby zadowolic meza

Gość hopasiupka
wiem, ale czy moge wykluczyc ciaze....ciagle o tym mysle ;( mialam okres test negatywny a ja dalej swoje ;( chora psychicznie ;( jest mi przykro z tego powodu nie chce o tym myslec ale to jest silniejsze ode mnie ;-(

Gość hopasiupka
łza mi sie w oku kręci na myśl o tym jaka jestem GLUPIA i jak niszczę swoje szczescie....przeciez chłop bez seksu nie wytrzyma wkoncu znajdzie sobie inną ;-( dla mnie seks= 0 przyjemnosci , jak to robie to czuje tylko strach a po to juz masakra nie jem nic nie mam ochoty zajmowac sie dziecmi...

nic juz nowego nic nie napisze, inne osoby chyba tez, Twoje schizy na punkcie ciązy sa niebywale wrecz obsesyjne.Nakrecasz sie Byla prezerwatywa-nie zsunela sie ani nie pekla,- wytrysku nie bylo-okres dostalas- czego ci jeszce brakuje? usilnie doszukujesz sie jakis wyimaginowanych "objawow" Twoj mąż wkoncu w ogole z tobą sie nie bedzie kochac, tylko poza domem bedzie sie zaspakajac, jesli takie paranoje odstawiasz,nie mając podstaw

Gość Karolina29277
Popieram! Prowokacja!!!!!!

Gość hopasiupka
NIE JEST TO PROWOKACJA :( Toksyczna poradz mi cos jak mam swobie z tym poradzic zeby nie myslec o tym? zeby nie reagowac tak zeby seks sprawial mi przyjemnosc zey nie myslec o tym..... bo mimo iz zawsze sie zabzepieczam - a zabezpieczenie nie daje 100% tylko np 99 to ja sadze ze bede ta jedna na sto co zajdzie..... glupia...... hmmm w ciaze zaszlam uprawiajac seks bez zabezpieczenia, owulka mi sie przesunęła w skutek nerwow i odchudzania no i zaszłam :) mam wspanialego syna i córkę.... poradzccie mi cosco mam zrobic z tymi urojeniami? jak z tym walczyc???

Gość hopasiupka
w jakim celu mialabym zakladac prowokację? dodałaś mi Toksyczna otuchy.... teraz poaradzccie mi proszę jak walczyc z tymi paranojami urojeniami i cala reszta by nie zniszczyc tego co mam.

Gość hopasiupka
test wyszedł negatywny to napewno powinnam go wyrzucic jak jest napisane i tyle, ale wszytsko przez ten glupi INTERNET bo nacztalam sie ze takie kreski oznaczaja ciaze ze kobiety tak mialy i byly (ale im sie spoznial okres a ja go mialam) poza tym ze mialy okres a byly w ciazy ( ale kochaly sie z bez niczego a ja z zabezpieczeniem) no i ze to napewno ciaza jak tak komus wyszlo !! to wszytsko dlatego !! ze naczytalam sie tych pierdol :( wkrecilam sie ze pewnie u mnie tez tak bedzie bo jak inne tak mialy to przeciez ja tez tak bede miala masakra...czasem mam ochote walnac ten komputer zeby tych bzdur nie czytac ale to jest silniejsze ode mnie

A chcesz miec jeszcze dzieci w przyszlosci ? jesli tak no to pozostaje Ci wyluzowac... skoro sie zabezpieczasz ... Jesli nie to sa przeciez na to sposoby , podwiazanie jajnikow np

Gość hopasiupka
halllo

Gość hopkasiupka
Poradzcie