Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patka90

Święta i mój mąż...

Polecane posty

Gość Patka90

Z tymi świętami to jest tak... w tamtym roku przyjechałam jeszcze jako jego narzeczona do jego rodziny na obiad potem pojechalismy zaraz do mojej babci i cioci bo szczerez mowiac moi rodzice nas nie zapraszali bo jeszcze zadne z dzieci nie wyszlo za mąż wiec nie było takiej jeszcze rodziny. Teraz Moj brat ma zone ja męża, mój mąż nie chce jechać wieczorem do rodziców bo twierdzi ze w tamtym roku bylismy u mnie a u niego posiedzielismy krótko. Teraz mieszkamy u niego i uwaza ze powinnismy zostac u niego w Niedziele a na drugio dzien mozemy jechac do moich rodziców! Tylko ze oni nas zapraszali w niedziele wieczorem ;( nie wiem co mam o tym myslec on twardo trzyma swojego, czy rozstac sie znim na swieta i pojechac sama do swoich rodziców...? jestesmy malezenstwem nie powinnismy osobno spedzac swiat ale chyba nie mam wyjscia;( co robic...;/

Gość Patka90
Już mam dość kłótni z nim, co źle wpływa na ciąże... Wczoraj go uderzyłam. On mi nie oddał tylko odepchnął mnie od siebie. Zabolalo mnie to nigdy sie tak nie zachowal, zaś ja nie raz uderzylam go w twarz;( boje sie o nasze malzenstwo nie panuje na tym nie powinnismy sie tak traktowac to juz jest bardzo źle... ale czasem jestem na niego taka zła ze po prostu go uderzam w twarz... ;(

Jesteście małżeństwem?? Nie żartuj :D:D:D:D:D

Gość lubieJapka
to chyba ty psychopatko pisałaś tu wczoraj o twoich głupich humorkach,mąż powinien cię z chaty wywalić już dawno.

Gość proszę o poradę
to ta laska co nie umie spotkać sie ze znajomymi, bo nie będzie mogła w palnik dać? A męzowi każe nie pić, bo ona nie moze? ;D

Gość lubieJapka
dokładnie to ta laska proszę o poradę-zapamiętałam tą idiotkę:O

Gość Tensi
Gdybym był twoim mężem to bym ci oddał tak, że byś się na ścianie rozpłaszczyła. Może wtedy by do Ciebie dotarło, że bycie przez kogoś bitym to nic przyjemnego. Głupia pizda z ciebie i tyle.

Gość onaonanoaona
dziewczyno wczoraj pisałaś, że bedziesz dla niego miła i nie bedziesz robila mu wyrzutów a Ty jeszcze go uderzylas? Powinnas isc do psychologa bo nie radzisz sobie z emocjami.

Gość proszę o poradę
stwierdzam, że autorka tematu jest nienormalna i nie ma co jej radzić, bo i tak nie dotrze. zaciązyła sama będąc niedojrzałym dzieckiem, a ja się dziwię, ze stary chlop się meczy z taka gówniarą. Za liście, które mu dajesz sama powinnas liścia oberwać

Gość lubieJapka
święte słowa.