Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powrot do polski, praca

praca w polsce, gdzie szukac?

Polecane posty

chce wrocic do Polski. mieszkam kilka lat we Francji, jednak bardzo tesknie za krajem. Wiem, ze teraz ciezko znalezc prace, ale jestem gotowa przeniesc sie do miasta w ktorym jest wiecej pracy. mam dosw w pracy biurowej i branzy turystycznej. Znam francuski biegle i angielski bardzo dobrze. W jakim miescie w pl warto sie osiedlic?

Gość nbnbmn
warszawa,krakow w najwiekszych miastach troche latwiej

Gość chatoeka od lats
takich jak ty sa miliony mysla ze za jak wroca to kazdy ich do pracy wezmie bo jezyk znaja , to nie tak a jescze ty marzysz o buirowej -zapomnij skonczysz w knajpie jkaoo kelnerka, wiec chyba lepiej zostan tam tam pewnie robisz bisz to sao a przyjajmniej za to ci zaplaca, znam takich co wrocili i i wydali oszczednoscii i wrociliz ogonem podkulonym spowrotem, siedz tam gdzie siedzisz chyba ze do wawy ale tam marnota tez pokoj 800- s zarobisz 1600,

Gość chatka baby jGo
przy ruchliwych trasach, gdzieś z laskiem na poboczu ;) lepiej majtkow nie zakładaj :):):):):):):):):)

ja chce zyc w Polsce, za granica tez nie jest latwo np. we Francji Polak nigdy nie bedzie traktowany na rowno z Francuzem, nawet gdyby mial lepsze wyksztalcenie i doswiadczenie. Zgadzam sie ze duzo osob w Polsce zna jezyki jednak nie kazdy na bieglym poziomie.

Gość chatoeka od lats
bieglym?? hmm duzo jest takich oj sama nawet nie wiesz ile wracaj a co cie trzyma , zdanie szybko zmienisz

Gość TEMAT WIECZNIE ŻYWY!!!!
Nie radzę powrotu, szybko Ci się odechce żyć w tym biednym kraju! Po świętach wyjeżdżam stad w pizdu!

Gość cozcozcoz
Tam dopłacą Ci do mieszkania ,jeśli pracujesz to dasz radę. Tutaj niestety będziesz pracować /jeśli coś znajdziesz/ na opłaty. Nie opowiadaj o dyskryminacji polaków ,początkowo jest trochę dystansu ,ale z czasem mija.A znajomo.s.c języków to już nie jest argument

rozumiem, ale jaka praca jest mozliwa w pl?

Gość CIEKAWE PO CO CI TA WIADOMOŚĆ?
Pewnie Cie zawiodę tą odpowiedzią? Żadnej pracy nie oczekuj, w Polsce jest coraz większe bezrobocie, no chyba że ktoś załatwi Ci pracę po znajomości?.W przeciwnym razie nie masz żadnych szans! Gdybyś była córka któregoś polityka to ciepłą posadkę masz na biegu,a zarobki takie ze mogłabyś sobie kupić apartament pięciopokojowy i wypasiony samochód za ponad 300 tysięcy.

przeciez nie kazdy ma ojca polityka i nie kazdy jest panna tusk... a inni jakos sobie radza.

Gość fdfgfgghhg
a ty tak dobrze znasz języki skoro nie wiesz, ze nazwę kraju pisze sie z duzej litery?

wiem o tym, szukam tutaj informacji, wiec jeslinie masz nic do powiedzenia na temat to bye

Gość mariolka o
fdfgfgghhg a ty tak dobrze znasz języki skoro nie wiesz, ze nazwę kraju pisze sie z duzej litery? ha ha, rozwaliło mnie to :D co za tłuki tu siedzą ;D