Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 22Karolina

tabletka 72h po --czy wziąść?

Polecane posty

Gość karolina 22karolina
dziewczyny myslicie ze tabletka zadziala i dostane okres? chyba troche schizuje bo nie bylo wytrysku do srodka ale jednak na moment partner tam byl.

Gość karolina 22karolina
jw

hmmm. powiem szczerze ze nie pamietam dokladnie w ilu & ma skuterznosc ta tabletka ale ja bylam w tez grupie u ktorej nie zadzialala. wzielam tabletke w ciagu niecalych 72h i kilka tygodni pozniej okazalo sie ze i tak jestem w ciazy. Teraz jestem mama 8mc córeczki i jestem szczesliwa ze jestem mama.:)

Gość qquka
jak bedzie Ci sie spoznial okres to nie schizuj od razu. mnie po niej cykl się rozregulował na jakiś czas ale potem było juz wszystko ok.

nigdy nie slyszalam o jakis skutkach uboczbych tych tabletek bralam je i nic mi sie nie stalo a naleze do osob ktore czesto maja skutki uboczne po lekach.... urodzilam 2 zdrowych dzieci a i one dzialaja na zasadzie ze blokuja zaplodnienie,nie wplywaja w zaden sposob na ewentualna ciaze jesli juz jest

Gość :):):) ona
ja tez kiedys wzielam ta tan=bletke... w sumie zdarzylo sie to kilka razy. mozesz sie mizernie czyc bo to duza dawka hormonow i plamienie tez przyjdzie po kilku dniach

Gość karolina 22karolina
miroska ale kochaliscie sie do konca? wtedy jak zaszłas?

Te tabletki nie moga byc jakos specjalinie niebespiczne:) w szwecji sa one w kazdej aptece bezrecepty.Ja w opakowaniu mialam jedna tabletke ale slyszalam ze nieraz sa w pl nawet 3sztuki Miesiaczke dostalam normalnie Te tabletki dzialaja niby do 72h po stosunku ale liczy sie kazna miniuta.Pamietam ze jak kupowalam je to aptekarka szybko pobiegla po wode dla mnie i powiedziala ze nawet te kilka minut za nim dojde do domu to juz duzo i lepiej od razu na miejscu.

Gość karolina 22karolina
ja ja przyjecłam ok 12 h po.

Gość karolina 22karolina
dziewczyny myslicie ze bedzie ciaza bo schizuje.

nie wydaje mi sie zebys byla w ciazy,albo inaczej zeby moglo dojsc do zaplodnienia bo w ciazy to napewno jeszcze nie jestes:) wzielas tabletke takze to powinno zablokowac ewentualne zaplodnienie.

Gość djfhksdfh
W taki sposob sie w ciaze nie zachodzi, nie potrzebnie wzielas tabletke, a i pisze się WZIĄĆ a nie WZIĄŚĆ.(wtf co to za slowo w ogole? )

Gość karolina 22karolina
chyba juz za bardzo sie tym przejelam i stracila trzezwy osad sytuacji

Gość ooooo jestem jaka jestem
ja kiedyś brałam, dostałam krwawienie po kilku dniach od zażycia tabletki (one wywołują do tygodnia czasu krwawienie) skutków ubocznych brak, a w ciążę zaszłam bez żadnych komplikacji :)

Gość majueks
Jeżeli szukasz jakiś informacji na temat skuteczności czy działąnia tabletki Po albo potrzebujesz zadać pytanie bezpośrednio pani ginekolog polecam strone wpadka.pl tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi a w razie wątpliwości możesz pytać o wszystko specjalistę.

Gość karolina 22karolina
dzis mam bialy sluz gesty dosc sporo czy to normalne? innych objawow brak 4 dzien po przyjwciu escapelle

Gość karolina 22karolina
jw

Gość karolina 22karolina
dziewczyny czekam na ten okres jak na zbawienie i nic

Gość karolina 22karolina
jw

Gość znowu ty
kiedys nadejdzie