Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia1@

kto sie bzyka

Polecane posty

Gość zuzia1@
wiesz facet zostawi cie szybciej niz myslisz pewnie jeszcze seks bedziecie uprawiac raz na miesiac

Gość iaww
Dlaczego raz na miesiąc? Seks w małżeńswtie jest fajny. Może masz złe doświadczenia, ale istnieją mężczyźni, którzy szanują samych siebie i kobiety.

Gość miostka
Wlasnie teraz skonczyl mnie bzykac ,bo zawsze po obiedzie mnie zjedzie,a ja mu obciagne i mam smietanke do kawy

Gość iaww
miostka, nie poniiżej się!

Gość zuzia1@
iaww niektorzy to lubia i to nie jest ponizanie to jest sposob okazywania miłosci i zufania wobec partnera oraz sposób okazywania akceptacji

Gość zuzia1@
iaww jak sie brzydzisz penisem swojego faceta to znaczy ze brzydzisz sie nim całym.

Gość zuzia1@
hej jak tam z bzykaniem

Gość zuzia1@
hej czy ktos juz po wspaniałym seksie dzis czy to w pracy czy w domu

Gość iaww
Nie wyobrażam sobie, żebym miała się brzydzić czymkolwiek w ciele mojego ukochanego. Oral to jest właśnie brak akceptacji dla ciała. Akceptacja polega na tym, że szanuję funkcje swojego i czyjegoś organizmu. Usta mają inne funkcje niż seks.

Gość Do iaww
No to wszystko wiadomo!!!Iaww-specjalistka od milosci i seksu!!!Smiechu warte,nabuzowana dziewica!!Idz stad kobieto bo jak widac nie dla ciebie to forum,idz umoralniac ludzi ktorzy tego chca a nie,skaczesz z tematu na temat i smedzisz.Co to kurwa,jakas misje uskuteczniasz????Nikt cie tu nie chce,jak bedziemy chcieli tego typu porad to wdepniemy do proboszcza.ZEGNAM OZIEBLE.

Gość zuzia1@
o tak oral jest cudowny najlepiej w wykonaniu 69

Gość iaww
To tylko proboszcz ma prawo mówić o miłości?

Gość iaww
Zuzia, Ty najpierw powinnaś iść na terapię, żeby się wyleczyć ze swoich kompleksów a potem brać się za seks.

Gość zuzia1@
iaww słuchaj mnie twoja wiara nie interesuje ale wydaje mi sie ze jestes jechowa sluchaj ja kocham swojego faceta lubie mu loda robic lubie jak on mi minetke robi nic co ludzkie nie jest nam obce a moze twoj nie myje kutasa i mu smierdzi z pod napletka i ma tam serek

Gość Do iaww
Czytaj miedzy wierszami,nie tylko proboszcz,chodzi o to ze jezeli bede potrzebowac rozmowy na ten temat to wiem gdzie sie udac,NIC NA SILE.Ty skaczesz z tematu na temat i moralizujesz wszystkich,idz sobie na forum gdzie nikt nie uzywa rak,ust,odbytu w innych celach niz sa do tego przeznaczone-jak to okreslilas.

Gość iaww
Jestem katoliczką. A Ty, zuziu nie akceptujesz swojej i jego cielesności. W dodatku czujesz się nieakceptowana i szukasz rozwiązania w rozkoszy nieopartej na miłości i szacunku. Wydaje Ci się, że to Cię zaspokaja a Twoje serce nadal jest niezaspokojone i dalej szukasz namiastek. Błedne koło. Słuchaj, niektórzy się po prostu szanują i nie obrażaj kandydata na mojego męża, wyzywając go od brudasów.

Gość iaww
Właśnie na tym forum widać ogromną potrzebę przypomnienia ludziom, jak działa ciało i dusza.

Gość zuzia1@
iaww a lubisz miec kutasa w cipce i w dupce

Gość zuzia1@
wysoko libidowa a miałas mysli o 2 kutaskach

Gość iaww
Zuzia, ja nie miewam kutasów w cipce, bo, jak już pisałam, jeszcze nie jestem mężatką. A, jak już będę, to będziemy uprawiać seks po ludzku. A Ty piszesz, że "nic, co ludzkie, nie jest Ci obce" a nie wiesz, jak się uprawia seks po ludzku... Albo udajesz, że nie wiesz, bo tak Ci wygodniej.

Gość iaww
do wysokolipidowa mężatka: Usta mają różne funkcje, ale nie jest nią ssanie penisa. Penis służy do oddawania moczu i umieszczania w pochwie.

Gość zuzia1@
iaww widze ze jestes zelazna dziewica wiedz tylko ze mozesz faceta nie utrzymac przy sobie jak zaczniesz stosowac zasade kalendarzyka i oddasz mu sie tylko raz w miesiacu

Gość jołejeje
iaww czyli po ślubie będziesz się bzykać. poczniesz dziecko i co dalej ? koniec z z seksem bo nie można marnować plemników ? moja codziennie budzi mnie OzP, matko ale grzeszymy :(

Gość Do iaww
Sluchaj Iaww bo przestaje mnie to juz bawic,na swiecie istnieje wiele wiar,wyznan i nawet wyobraz sobie ateisci,wiec jak sadze forum to jest roznorodne.Tak jak napisalam zejdz z tego forum bo to co robisz czyli przekonywanie ludzi na chama laczylabym raczej inna religia.U mnie w parafii ksiadz nie biega po ludziach i nie umoralnia na sile.Chcesz zapytac,porozmawiac to idziesz do niego.Dobra koniec tego tematu-proponuje ci jesli masz takie straszne parcie na szklo to zaloz sobie temat i wtedy zainteresowani beda tam wchodzic.Sorry ze sie rozpisalam ale jeszcze jedno,mam prawie 40 lat,dwoje dzieci,od 10 lat jestem wolontariuszka,pracuje z ludzmi niepelnosprawnymi ruchowo i powiem ci jedni-dla wielu z nich internet,fora erotyczne,opisywanie swoich pragnien,fantazji czy nawet zmyslonej rzeczywistosci to jedyne co maja,jedyna przyjemnosc i cos dieki czemu jakos ida do przodu,a tu taka Iaww sie pojawila i bedzie im mowic jacy to zli sa onanizujac sie.Mam wrazenie ze mam do czynienia z osoba ktora byc mize zacytuje wersy z biblii ale o zyciu codziennym nie ma pojecia zyjac w religijnie fanatycznym kokonie.

Gość iaww
Dlaczego raz w miesiącu? Ja nie mam dni płodnych przez 29 dni pod rząd. I, dlaczego nie przyjmujesz do wiadomości tego, że istnieją szanujący się mężczyźni, których cieszy to, że kobieta ich szanuje? Marnowanie plemników jest, gdy się je celowo wylewa tam, gdzie nie trzeba.

Iaww, dam ci przykład: saksofon skonstruowano w XIX wieku, a seks oralny znano już w starożytności (pokazują go np. malowidła ścienne w Pompejach). Czy w związku z tym użycie ust do gry na saksofonie jest tak samo grzeszne jak do ssania penisa, czy może bardziej?