Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aacfdszxde

jak skonczyc romans

Polecane posty

Gość aacfdszxde

sytuacja jest dosc skomplikowana poniewaz on straszy ze jak go zostawie to mnie zabije potem siebie, bo on nie moze bezemnie zyc, itp,itd, po prostu się boje bo nie wiem co mam o tym mysleć czy brac to na serio czy olac to co wygaduje?? doradzcie,prosze niewiem czy to istotne w sprawie,ale napewno ja komplikuje- mamy dzieci i nasze dzieci chodza do tej samej klasy, czyli mamy swoje rodziny, i on jest arabem/zone ma wloszke/

Gość Doświadczony przez życie
Skutecznie i natychmiastowo. Zgłoś na policję, że cię molestuje.

Gość aacfdszxde
no bez przesady, bo też mi zależy żeby to wszystko nie wyszło na jaw

Gość aacfdszxde
myślałam że ktoś mi pomoże :/ doradzi :/

Gość doswiadczony 48
Araby nie maja zbyt dobrej opinii,radzlbym jednak zgloszenie na policje.Ze nie mialas sie kogo czepnac,to chyba dla urozmaicenia nudnego zycia.Ja byb Arabki nie ruszyl.Ta policja to chyba najrozsadniejsze rozwiazanie i najbezpieczniejsze chociazby dla Twoich dzieci.Pomysl o nich,jednoczesnie wstyd zostaw na pozniej.

Gość autorko jak dobrze ssiesz
zrób mu niespodziankę i idź się powieś ... 💤

Gość doswiadczony 48
no chyba,ze jestes mezatka i dladego Ci zalezy na milczeniu.

Gość aacfdszxde
eh... żeby to było takie łatwe... policja- i co ja im powiem ratujcie mnie bo wpakowałam się w kłopoty bo chciało mi się obcego chłopa-przeciez mnie wyśmieją :///

Gość aacfdszxde
tak ja też mam męża

Gość nikt cie nie wysmieje
i jak nie chcesz zginac ani aby ci dzieci uszkodzil to zapierdalaj na policje, jak jest sie glupia ktora zdradza i oszukuje rodzine to trzeba cierpiec. Lepiej aby sie wydalo niz mialoby sie stac o czym mowi. Btw malo prawdopodobna historyja:-D

Gość aacfdszxde
możesz nie wierzyć twój wybór, ja tylko powiedziałam jak jest wiem byłąm głupia że w ogóle mogłam się w takie coś wplątać, no ale cóż zawsze miałąm słabość do sniadej cery i ciemnych oczu więć teraz za to płace ale mam nadzieje że on się do tego nie posunie co mówi, boże czuje się okropinie :(

Bo ty miałaś słabość no kufa weź przestan obiecałaś mężowi wierność a posuwa cię inny tak jak to zaczęłaś tak to skończ

Gość aacfdszxde
no zachciało mi sie niestety i mam tego uboczne skutki :/ no ale cóż człowiek uczy się na błedach :(

Gość nikt cie nie wysmieje
dobrze,że rozumiesz co zrobiłaś;) Pomyśl co jest ważniejsze? Zdrowie i bezpieczeństwo Twoje i dzieci czy małżeństwo? Sytuacja ciężka ale wybór chyba jasny