Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balonda

Kiedy wasze dzieci zaczely pelzac?

Polecane posty

Gość balonda

Jw. Bo moja 7 miesieczna cora wcale sie nie rwie.

Gość Ewka83
Mój syn nie pelzal i nie racKowal zaczął wstawac na nóżki w łóżeczku a później chodzić

Gość moj 8miesieczny juz chodzi
jak sie trzyma lozeczka

Gość balonda
Pytałam kiedy dzieci zaczęły pełzać. Ja też chodziłam przy szczeblach w wieku 8 miesięcy.

Gość laleczkazcarakiejporcelany
Moj synek ma 3 miesiace i pelza,co prawda na pleckach i odpycha sie nozkami,ale jenak :)

Gość bestevernot
moj ma 7 i na razie tylko sie turla :)

Gość Spokojnie spokojnie
Mój raczkował dopiero jak miał 8 m-cy. Dawaj małej jakąś fajną zabawkę itd by próbowała się przemieścic. A te co piszą że dzieci nie raczkowały nie mają się czym chwalic. Raczkowanie rozwija mózg. Poczytajcie o tym.

Gość potravva postna
Nie pamietam,co kiedy,ale moja corka najpierw chodzila -myslalam,ze raczkowania nie bedzie,a ona je pozniej odkryla i chetnie sobie raczkowala,mimo ze chodzic juz umiala calkiem dobrze

Gość ulallalaaaaa
Mój synek najpierw jeździł tak śmiesznie na głowie, a pupe miał w górze, tak około 5-6 m-ca. Chwilę później pełzał, a następnie przemieszczał się jak zając. Dopiero po tym raczkował, jak miał 8 -mcy.

Gość Ewka83
Spokojnie spokojnie ty nie bądź talar mądra ja niczym się nie chwałę chodziłam z synem na rehabilitację ale to też nie pomogło każde dziecko jest inne a jeżeli jesteś na tyle mało inteligentna być to zrozumieć to twój problem!

kolo 5 miesiaca moje dziecie przyjmowalo dziwna poze tak jakby na glowie chciala stanac czy cos ;) to byla jednak pozycja startowa do raczkowania ktore rozpoczela tydzien pozniej :)

Gość abeecadlo
na przelomie 5/6 miesiaca

Gość mamaaaali
Pelzala cos ok. 6 miesiaca, raczkowac zaczela w 8mym. Teraz ma 10.5 i staje w lozeczku z podparciem, puszcza sie oparcia i stoi sama chwilke i pcha czasami pchacz (stawia kroczki)

Gość gość1990
Mój zaczal jak miał 6,5 miesiaca krecic sie wokół wlasnej osi. Ok 2 tyg puzniej sprawnie pełzał do tyłu.. teraz podnosi sie do raczkowania ,chodz jeszcze mu to nie wychodzi ;) Ma prawie 8 miesięcy