Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy w doborze stroju

zaczynam prace w iurze. jak się ubierać?

Polecane posty

koniecznie w jakieś kostiumy? bluzki koszulowe? spódniczki?:O

Gość znawczyni ;)
Wydaje mi się, że może być zwykła bluzka i dżinsy. Zależy też na jakim stanowisku ;)

nic szczególnego. wprowadzanie danych.

z pewnością nie będę miała do czynienia z interesantami. pewnie jakieś pomieszczenie zamknięte.

Gość Eeerrr
W pierwszy dzien oczywiscie ubierz sie raczej klasycznie/biurowo, jakies spodnie materialowe, czy spodnica i koszulowa bluzka, albo jakis komplet itp, a w pracy zobaczysz jak sie ludzie ubieraja. zawsze warto sprawdzic z Twoja kierowniczka jakie sa zasady odnosnie ubioru.

Gość z pracy pisze
najważniejsze to pokazac tym co tam toba beda rzadzic ze znasz swoja wartosc i nie pozwol sobie wejsc na glowe. Zeby cie nie mobbingowali w pracy jak mnie moja tłusta szefowa.

Gość z pracy pisze
ubranie nie jest wazne..traktuj wszystkich jakby byli jadowitymi wężami nic nikomu nie mów o sobie..bo na bank to przekażą dalej moja szefowa mówi do mnie np; "wkurwiasz mnie" poniza mnie przy wszystkich faworyzuje przygłupa ktory nic nie robi i w tygodniu ucina kilka godzin pracy wychodząc wczesniej albo mowi ze przyszedl na 8 rano jak wiem ze byl na 9.30 Ten faworyzowany koles jest na stanowisku równorzędnym z moim. Nie wykonuje jej polecen, prawie nic nie robi, w tygodniu pracuje kilka godzin mniej niz powinien..ale potrafi sie jej sprzeciwić. ja na poczatku nie wiedzialam ze to taka mobbingująca bladź i bylam mila..ta tłusta krowa to wykorzystała. mam dla niej niespodzianke. Jak mnie zwolni to wytocze jej proces . jako dowodów użyje godzin nagrań i zachowane rozmowy z komunikatora.

Gość z pracy pisze
serio ubranie nie jest ważne