Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla wody na trawie

Mam zamiar zatrudnic pnia do sprzatania, prosze o rady

Polecane posty

jak sie rozliczac z taka pania placic za godzine czy za calosc? Do sprzatania jest 125m, syfu jakiegos nie ma, ale chce by posprzatane bylo dobrze i dokladnie. Nie wiem tez czy powinien ktos byc w domu czy nie? Na poczatku trudno zaufac i dac klucze obcej osobie, a z drugiej strony to tez zadna przyjemnosc jak ktos sprzata przy tobie. Moze kamery bylyby dobrym wyjsciem? Sama nie wiem juz. Napiszcie jak to wyglada jesli macie kogos do sprzatania badz moze sa tu panie sprzatajace i sie wypowiedza?

Gość mam sprzateczkę i roliczamy si
ę za calosc, ale mamy kamery, nie zostawiłabym w domu samej obcej baby bez"nadzoru" mam tyle roznosci ze nawet bym się nie kapnęła jakby cos zawinęła:)

czyli kamery tak jak myslalam. A napisz ile powinnam zaproponowac za moj metraz i jak dlugo taka pani moze to sprzatac?

Gość mam sprzateczkę i roliczamy si
ja powierzchniowo mam 240m2, do nas przychodzi 2x w tyg, środa i sobota, płacimy jej 100zł za dzień, sprząta około 5h wiec wychodzi 20zł/h, sama tak zaproponowala po świętach będzie myła okna wiec będzie miała więcej, ale wyobraź sobie,że ja mam 6m sciany z luster i weź to umyj od podłogi do sufitu, masakra!!!!

Gość ja płacę miesięcznie takiej
pani od sprzątania przelewem na jej konto sprząta raz w tygodniu zajmuje jej to do 4h i płacę jej 1000zł i ona i ja jesteśmy zadowolone. Jestem w domu podczas jej obecności bo sprząta w soboty

Gość Jeny jeny
4godz to co ona robi? U mnie moja 6-7 godz jest. Płacę po kazdym sprzątaniu,80zl. Sprząta b.dokładnie. Sprawdz strategiczne miejsca jak piekarnik w środku,mikrofalę i lampy jak jest to umyte to babka ok. To jest moja 3 i dopiero jestem zadowolona. Moja to swoje ozdoby nawet wielkanocne przyniosła i ozdobiła mieszkanko

ja nie chce by mi czyscila piekarnik, szafki od srodka czy lodowke. Myslalam, zeby zaplacic 150zl za sprzatanie raz w tygodniu. To chyba uczciwe, ale co z kamerami? czy to nielegalne?

Gość Juratka
Ja mieszkam w warsAwie mam mieszkanie 95 metrow i place 100 zl za sprzatnie plus prasowanie koszul meza. Czasem pani jest 6 godzin, czasem 7 i zawsze cena jest taka sama. Ja zostawiam ja sama w domu ale znam ja juz po ad 3 lata, sprzta tez u moich znajomych i brata wiec mam zaufanie. Na poczatku bym raczej byla w domu kiedy ona sprzata to normalne ze potrzeba czasu zebys sie do kogos przenala i zaufala

Gość Juratka
Najlepiej wez kogos z polecenia, od znajomych z referencjami i problem kamer sie rozwiaze ja bym sie w kamery nigdy nie bawila bo by mi sie nie chcialo

Gość Juratka
Albo wlasnie na umowe z agencji ludzi do porzadkow ale to zalezy od miasta bonpotrafi duzo wyjsc.

Gość mam sprzataczke i roliczamy si
pytasz czy legalne mieć kamery w sowim domu??? większość moihc znajomych ma, maja opiekunki do dzieci, poza tym ja kamere mam od samego początku od kiedy urzadzilismy dom, a nie tylko na potrzeby "pani sprzatajacej"