Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roanic

Czy będąc?

Polecane posty

Gość roanic

Bardzo pewny siebie( w zachowaniu, i swoim dążeniu), miłym w stosunku do relacji międzyludzkich-rozmowny, humorystyczny. Szarmancki z zasadami kultury. Odważny i przy tym nie udającym nikogo innego, mającym swoje zdanie. Będąc niezbyt przystojny(średnim ) facetem (brunetem)o 183 cm wzrostu, słabo atrakcyjnym z sylwetki (chudym-69 kg) z wadami estetycznymi. Na ładną atrakcyjną (średnią) kobietę?

Gość sonia16
Powiem tak dziewczyna widzi chlopaka srednio przystojnego to mysli że brzydki nie dla mnie pewnie jakiś sztywniak.mialam tak poznalam takiego chlopaka w sumie nie chcialam ale przyjaciel mojego chlopaka to już przezylam i naprawdę byłam mile zaskoczona taki chłopak jest godny uwagi:) nie zawsze patrzy się oczami i widzi się wtedy najlepsze:)nie znaczy że przystojny to zajebisty .naprawdę zadko trafia się ładny chlopak z takim charakterem i manierami jak mniej przystojny .przystojny mysli że moze kazda i robi się z niego bezmuzgi kozak.a brzydszy jest mniej niesmialy.moje zdanie takie nie musicie się z nim zgadzac:)pzdr:)